Exkluzivní video: Šílená fanynka na vystoupení Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exkluzivní video: Šílená fanynka na vystoupení Karla Gotta!

Kvůli filmovému záběru fanynka vystartovala po Gottovi.
Kvůli filmovému záběru fanynka vystartovala po Gottovi. (Foto Aha! – Martin Pekárek)

Držela ho pevně za ruku a nechtěla ho pustit! Málem Karla Gotta (73) strhla z pódia do hlediště. Na Mistrově koncertu v Hradci Králové řádila šílená fanynka.

Naštěstí vše bylo jen jako! Onou fanynkou byla herečka Zora Poulová z Klicperova divadla v Hradci Králové, kterou do hlediště posadil režisér Jan Hřebejk (45). Ten využil Gottova koncertu ve městě a natočil si záběry pro jednu z povídek televizního cyklu Škoda lásky, v níž Gott hraje sám sebe. „Pan Gott o natáčení věděl. Přesně jsme byli dohodnuti, při kterých písních po něm fanynka vystartuje,“ řekl Aha! Hřebejk.

Došlo ale k paradoxní situaci, protože na stadionu byla totiž v tu chvíli i skutečná šílená fanynka Karla Gotta – Němka Hannelore Uhl (47). Od herečky Poulové seděla asi pět metrů. „Vážně je tady? To jsem nevěděl, to je velmi paradoxní, ale nebudeme si jí vůbec všímat,“ prohlásil Hřebejk.
Video se připravuje ...

Kde ještě můžete Gotta vidět:
3. 6. - Skalice
5. 6. - Jihlava
7. 6. - Znojmo
24. 6. - Prešov
26. 6. - Poprad



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.