Potvrzeno soudem! Rychtář seřezal svou manželku, usvědčil ho vlastní syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Potvrzeno soudem! Rychtář seřezal svou manželku, usvědčil ho vlastní syn!

Konec zapírání. Rychtář byl za napadení odsouzen.
Konec zapírání. Rychtář byl za napadení odsouzen. (Koláž Ahaonline.cz)

O tom, že Josef Rychtář (55) má někdy trochu moc tvrdé pěsti, nikdo nepochyboval. A soud, který měl napadení Dariny Nové (55) na starosti, teď potvrdil, že zranění si nemohla způsobit sama, jak současný partner Ivety Bartošové (47) zarputile tvrdil.

Rychtář ani Bartošová k soudu nedorazili, což ostatně stejně nikdo nečekal. Řešilo se fyzické napadení, kdy Josef Rychtář svou tehdy ještě manželku zřídil tak, že skončila v nemocnici. Dnes na lavici svědků usedli Darina Nová, tak Rychtářův syn Josef a policista, který na místě zasahoval. Všichni svorně vypověděli, že modřiny na tváři a těle Dariny způsobily pěsti Josefa Rychtáře.

Soud nakonec potvrdil Rychtářovu vinu a udělil mu trest, konkrétně desetiměsíční podmínku s ročním odkladem a peněžitý trest, respektive odškodné, které musí zaplatit Josef Darině. V celé kauze bylo klíčové i svědectví soudního znalce, který rozmetal na kusy tvrzení Josefa Rychtáře, který tvrdil, že si Darina všechny šrámy způsobila sama. Zkrátka to prý technicky ani nebylo možné. Zbít ji musel podle odborníka někdo jiný.

Dá se předpokládat, že Rychtář se proti rozsudku odvolá, zatímco Darina Nová se odvolání vzdala. „Nešlo mi o to dostat ho za mříže, ale dát najevo, že nikdo by se neměl bát ozvat se, když je mu ubližováno,“ řekla serveru Super.cz bývalá manželka Josefa Rychtáře.

Není to tak dlouho, co byla na policii kvůli napadení také současná partnerka Rychtáře Iveta Bartošová. Jenže nakonec vše podivně utichlo. Iveta, která se měla před muži v uniformách ohánět i zprávou z nemocnice, nejspíš vše sama stáhla. Ze strachu?



Autor:  ph

Přečtěte si
catherin4
29. 5. 2013 • 10:13

Chudák pani Darina, tá si toho užila, snáď jej konečne svitá na lepšie časy. Nielenže mala zlý výber partnera a čo si s týmto agresívnym psychopatom všetko užila vie len ona sama. Ešte aj jej mladší syn sa jej nevydaril, išiel ostro proti nej a obviňoval ju, že si to spôsobila sama aby prekazila vzťah jeho otca so starou alkoholičkou. Obviňoval ju, že je psychicky narušená, čo je pritom on sám! Každý jeden človek ma prirodzenú úctu k matke, ktorá sa o neho dlhé roky starala a vychovala ho, ale tento primitív nie je ani trocha vďačný a pre jednu plesnivú starú alkoholičku ide proti vlastnej matke a klame, len aby jej ublížil! Pre mňa je tento človek niečo menej ako potkan!

qwertina
28. 5. 2013 • 00:46

Moje slova ten druhy syn je asi mentalne zaostalej, vsude chodi jako ocas asi aby se primitiv zviditelnil

hejhej
27. 5. 2013 • 23:19

Ještě, že se p.Darině vydařil starší syn .Ten ubohý ušatec je stejně blbej jako jeho otec.Tvrzení,že si tak rozsáhlá zranění způsobila sama mohl tvrdit jen násilník a promitiv Rychtář a blbá Bartošová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.