Iva Janžurová (72): Na novou lásku jsem už stará... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iva Janžurová (72): Na novou lásku jsem už stará...

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Aha! - Roman Souček)

Známá herečka a několikanásobná babička Iva Janžurová už dalšího muže ve svém životě nechce. Po bolestné ztrátě životního partnera Stanislava Remundy (†84) se spokojí s rodinným životem, obklopena svými dětmi a vnoučaty.

„Mám velkou rodinu a vím, že jí pořád zůstávám dlužná svou přítomnost, účast a pozornost. A kdyby se měl v mém životě objevit nějaký mužský, vím, co to je za ohromný záběr. Celou vás to spolkne. Nehledě na to, že už mám věk, který je pro nový vztah velmi vážnou překážkou,“ vysvětluje herečka svoje rozhodnutí v magazínu Sedmička.

Se Stanislavem Remudnou strávila navíc Janžurová dlouhých 44 let, a i když se nikdy nevzali, jejich vztah byl podle herečky idylický a s dalšími lety se stále upevňoval. „Hrozně mi chybí. V posledních letech už byl trošku opatrný s výtkami a kritickými názory, pozorovala jsem, že mi podezřele všecko chválí. Nakonec jsem ho nařkla, že je to proto, abych druhý den uvařila a byla spokojená a zapšklá neseděla doma. Zkrátka už trochu taktizoval,“ vzpomíná herečka.

„Dlouhá léta jsme se měli pořád o čem bavit, nikdy jsme se nenudili. Nezažili jsme prázdné chvíle, pořád jsme něco řešili o divadle a herectví,“ uzavírá Janžurová.



Přečtěte si
monza
28. 5. 2013 • 17:18

Vždy,když tvoje máma vystřízliví,tak tluče hlavou o lahváče ,co že to porodila za krá.vu!

Thyronx
28. 5. 2013 • 16:54

Ivo, po tobě tu zůstane bohatá sbírka hereckých rolí a na rozdál od těch dnešních, kvalitních. Jsi opravdová herečka a přál bych si tak jednou označit i mnohé mladé herce co mají koryto i v Národním divadle. Těch na tvé úrovni tam je, že by je jeden spočítal na prstech jedné ruky. Ostatní je bezcenný plebs. To nejhorší, že z nich nikdy nebude nic víc. Iva patří k mým oblíbeným. I jako člověk je "někdo". Jo i "fortin" jednou zajde věkem. Ivo za tebou je vidět kus práce. Kašli na idioty buď i nadále sama sebou. Thyronx, USA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.