Ewa Farna lituje: SuperStar mě připravila o fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ewa Farna lituje: SuperStar mě připravila o fanoušky!

Ewu Farnou její váha rozhodně netrápí.
Ewu Farnou její váha rozhodně netrápí. (Foto pro Aha! – Jiří Šujanský, TV Prima,herminapress.cz, Facebook. )

Post porotkyně v hudební show Česko Slovenská SuperStar byl pro Ewu Franou velkou šancí, kterou ovšem promarnila. V televizi se divákům svými trapnými výstupy tak zprotivila, že ztratila přízeň i těch, kteří jí v minulosti fandili.

Jako porotkyně v nevkusných outfitech Ewa schytala drsnou kritiku. Dnes sice tvrdí, že raději riskuje, než by byla nudná a nemluvilo se o ní, ale v minulosti ji ostrá slova na její hlavu trápila. Když si na začátku kariéry přečetla urážky, že by měla odtáhnout do Polska, skončila v slzách.

„Tehdy jsem fakt brečela a nechtěla jít druhý do školy. A moje mamka mi vysvětlila, že to prostě v životě takhle občas je, že existuje kromě kamarádů a jejich sympatií taky nenávist, která mnohdy není opodstatněná,“ svěřila se Farna v magazínu Ona Dnes.

Zpěvačka přiznala, že ji SuperStar mohla připravit o fanoušky. „Může se to stát. Zmizela jsem před lety z Čech, hodně jsem koncertovala v Polsku, dlouho jsem tu nebyla a najednou se zjevím jako odborník. To se lidem nemusí líbit,“ přiznala Ewa.

Reputaci by si teď chtěla napravit novým singlem a deskou, které by ji představily v lepším světle. Role zralé zpěvačky se jí ovšem prozatím nedaří a vydavatelství se na její novou tvorbu moc nadšeně netváří.

„Vypadá to blbě. Vzali mi zatím tři písničky ze čtrnácti. S tím si ale poradím, jen to trochu zdržuje proces,“ posteskla si zpěvačka.



Autor:  cam

Přečtěte si
bobosa
28. 5. 2013 • 16:18

Tak ti třeba ty pííííí... čo

jecmen44
28. 5. 2013 • 12:17

Maminka jí říká, že ...kritika bývá někdy neopodstatněná?.........jen jestli se maminka trochu nemílí?? Z toho vyplívá, že když jí maminka nedokáže říct,....chováš tak trochu jako kṛáva ,......bude chyba u kořene.

jity
28. 5. 2013 • 11:44

Nezpívá špatné, ale při jejich písničkách jsem se zase nudila já. Toť vše bych ji řekla, je zkrátka nezajímavá i když neni ošklivá.

lipno
28. 5. 2013 • 10:12

SuperStar mě připravila o fanoušky! Jedna blbost doplněná tvojí blbostí, j e znát, že už se urvala otci ze řetězu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.