Kuchtík Babica se nestačí divit: Proč je kvůli mně tolik nenávisti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kuchtík Babica se nestačí divit: Proč je kvůli mně tolik nenávisti?

Jiří Babica nechápe, proč rozdělil český národ
Jiří Babica nechápe, proč rozdělil český národ (Aha! – Petr Novotný, ara)
Někdo je »horňák«, druhý zase »dolňák«, jeden si přál za prezidenta Schwarzenberga, jiný adoruje Zemana. Národ je holt rozdělený všelijak a míru vkusu určují třeba i kuchtíci!

Jasně, někdo volí Pohlreicha, druhý Babicu. Striktní receptura vs. improvizace. Ostatně Jiří Babica (52) to včera pojmenoval. „Slýchám zprávy, že jsou kvůli mně znesvářený celý rodiny. Synové a vnuci nemluví s matkami či babičkami, mladí mě nenávidí, staří milují. To je neuvěřitelný, že takový vůl, jako já může rozhádat půl republiky,“ divil se včera v rádiu Frekvence 1.

Je to vyhrocené, aby ne. Gurmány obestírají mrákoty, když poslouchají, kterak Babica omylem pomazal tandoori kuře místo bílým jogurtem borůvkovým… Šílené kulinářské harakiri. „Klidně si to zkuste taky, ale doma. Ne v restauraci,“ nabádá poťouchle Babica. A to se diví, že se rodiny hádají.



Autor:  mich

Přečtěte si
majojo
2. 6. 2013 • 01:11

Proč tolik nenávisti, či lépe nevole? Protože, pane Babico, neumíte vařit a rejžujete příliš okatě.

zubni.pasta
1. 6. 2013 • 15:44

Prý kuchtík já bych řekla břídil na co sáhne to z.k.u.r.v.í

avina
1. 6. 2013 • 13:57

To raději Babicu,Kluky...jen ne Polhr.-šeredu švidratého,tlustého a hl.sprostého.Jeho vaření je drahé,malé porce/pro se i on chodí dojídat/....

fizi
1. 6. 2013 • 13:55

No,konečně jsi to řekl sám-kvůli takovému volovi...necpi se mezi VIP,když na to nemáš,vaříš blafy,odporné a v tuku se koupající.Na talíři vypadá vše jako už jednou vrácené.Nemám rád ani Polreicha,ale jeho jídla nevypadá jako směs hnusu.Od něho mě odrazuje jeho vulgarita,to jeho neustálé "vole" se nedá poslouchat.Je to ale pořád lepší,než Babicovy rady-dej tam to,a nebo to,když to nemáte,nedávejte tam nic....blablabla a navíc přidáme trocha sole-to už nemohu ani vystát,tak se na nšj prostě nedívám,neumí mluvit a dělá si jen ostudu.Je nechutnej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.