Bartošová a zkrachovalý producent Slávek Boura přistiženi deníkem Aha!: Podivné kšefty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová a zkrachovalý producent Slávek Boura přistiženi deníkem Aha!: Podivné kšefty!

Co svedlo Ivetu Bartošovou a Slávka Bouru dohromady?
Co svedlo Ivetu Bartošovou a Slávka Bouru dohromady? (koláž Ahaonline.cz)

Divné spojení. Zřejmě nikoho by nenapadlo dávat dohromady Ivetu Bartošovou (47) s bývalou moderátorskou hvězdou Novy Slávkem Bourou (49). Přesto se ti dva spolu sešli. A nejen to! Něco spolu i podepisovali.

Aha! se podařilo přistihnout zpěvačku na tajném rande s Bourou v hospodě v Lipanech, kde měla Iveta svoje poslední vystoupení. „Sešli se venku, podali si ruce a pak uvnitř něco řešili,“ prozradil Aha! zdroj z blízkého pohostinství a dodal: „Myslím, že šlo o nějakou smlouvu nebo co. Něco podepisovali.“ Pak Boura prý odešel a Iveta zůstala v podniku zkoušet. Připravovala se totiž na páteční mejdan na Sázavě.


Jako hrob

Oba aktéři o cílu svého setkání mluvit nechtějí. „Já chápu, že vás zajímá, co mám společné s Ivetou Bartošovou. Ale narazili jste na špatného, já vám nic neřeknu,“ řekl Aha! Boura s tím, že je vázán slibem mlčenlivostí. „Ani kdybych chtěl, tak ještě nemůžu říct, o co jde, protože by to nyní bylo kontraproduktivní,“ dodal Boura.

Stáhne ji na dno?

Každopádně by Iveta měla být opatrná. Bourovi se totiž lepí smůla na paty. Kvůli muzikálu Naháči, který byl propadákem roku, se totiž topí v dluzích. Dokonce se musel vrhnout na práci taxikáře.




Přečtěte si
bleskahromy
26. 10. 2013 • 08:20

tak jste nám již popsal svou matku ..... a co nám ještě chcete sdělit blbečku s nevymáchanou hubou?

blahos
12. 6. 2013 • 23:32

Jasněěěě Boura se aspon snazi a maká ale co je to za firmu Win thorio? Ví to někdo? Smluva sBartosovou, stejně nic nedodrtí.

marieelle
28. 5. 2013 • 11:11

Někteří se tady vykřičí a jsou potom jako beránci. o to jde, dav se musí krmit.

honzadv
28. 5. 2013 • 10:26

Nelez za mnou, nemám zájem.

honzadv
28. 5. 2013 • 10:25

To je trojka zkrachovalců, ti si budou lhát a plácat se po ramenou a přitom hledět okrást jeden druhého. Ačkoli Boura maká, když zkrachoval, aspoň se poctivě živí, na rozdíl od dědka prasáka a staré odulé tlusté velryby fetky hnusoty blivety odporné chlastošové nechutné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.