Tony Jalovec a Renata Kajdžas: Nevěra nevadí…Chystají svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tony Jalovec a Renata Kajdžas: Nevěra nevadí…Chystají svatbu!

Tony Jalovec a Renata Kajdžas
Tony Jalovec a Renata Kajdžas (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Vítěz druhé řady »primácké« reality show VyVolení Tony Jalovec (30) chystá veselku! Nedělnímu Aha! se svěřil, že si do roka vezme svou dlouholetou přítelkyni Renatu Kajdžas (32). „Rok je dlouhá doba, takže můžeme vše pořádně naplánovat,“ řekl nám milionář.

PRAHA – Vítěz druhé řady »primácké« reality show VyVolení Tony Jalovec (30) chystá veselku! Nedělnímu Aha! se svěřil, že si do roka vezme svou dlouholetou přítelkyni Renatu Kajdžas (32). „Rok je dlouhá doba, takže můžeme vše pořádně naplánovat,“ řekl nám milionář, který na svou snoubenku nedá dopustil a to i přes to, že mu bývalá rosnička Evropy 2 byla nevěrná a udělala z něj před celým národem nejednou paroháče.

„Rozhodně nejsem žádný podpantoflák a Renatě věřím, i když se objevily v našem vztahu malé problémy. Jednou se Renata objeví vedle nějakého muže a hned se spekuluje o tom, že mi je nevěrná,“ brání svojí lásku Tony už od doby, co se Renata zúčastnila reality show Velký bratr (Big Brother) na televizi Nova, kde „dováděla“ se svým svalnatým spoluhráčem a pozdějším vítězem Davidem „Šrekem“ Šínem.

Pro své hnízdečko lásky si pár vybral luxusní byt na Harfě, který Tony získal při svém vítězství v soutěži, a romantické víkendy prý plánují trávit v novém domě, který nedávno koupili a teď ho renovují. „Víc nechci prozrazovat, abych nic nezakřikl. Náš vztah je pro mě velmi vzácný a já si své soukromí od jisté doby chráním,“ dodal Jalovec. Ten se nyní věnuje stejně jako Renata sportovnímu životnímu stylu a jeho každodenní náplní je posilovna, kde trénuje společně se svou osudovou láskou – Renatou Kajdžas.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.