Podvodnice Ornella: Hlásila se na vysokou školu, ale má jen základku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podvodnice Ornella: Hlásila se na vysokou školu, ale má jen základku!

Ornella v nemocnici, kde za ní údajně byl dvakrát(!) i Pepa!
Ornella v nemocnici, kde za ní údajně byl dvakrát(!) i Pepa! (Aha! - Marek Pátek, Roman Souček)

Na Ornellu Štikovou (20) prasklo nepříjemné tajemství. Rádoby celebrita se chystala studovat Akademii múzických umění, ale přitom nemá ukončenou střední školu!

Není to tak dávno, co se máma Štiková chlubila, že z Ornellky bude herečka. Na konci roku tvrdila, že má už maturitu za sebou a podala si přihlášku na Divadelní fakultu Akademie múzických umění v Praze. Na přijímací zkoušky se ovšem v lednu nedostavila… Příčinou k tomu ovšem nebylo její těhotenství, ale fakt, že má jen základní vzdělání.

Maturitu Ornella se zdravotních důvodů dokonce odložila i v květnovém termínu. Měla jsem zánět žil, a tak jsem tam nemohla přijít, takže se to přesunulo. Náhradní termín bude na podzim,“ přiznala Štiková Blesku.

Co je vlastně u Štikových pravda a co lež? Monika Štiková si ráda přibarvuje realitu, což vyústilo v hádku, kvůli níž Ornella s Quentinem opustila jejich rodinné sídlo.



Přečtěte si
milanobj
4. 6. 2013 • 08:45

Do dnešního dne jsem nepochopil, z jakého že důvodu je rodina Štikových považována za celebritu.... Jenom proto, že Barbína spadla pod ženáče Koktu ? To mi hlava nebere...

hu2hu
31. 5. 2013 • 08:43

Jenom taková malinký dotaz. To rodinné sídlo je ten barák, který jim nepatří?

hakari.takara
31. 5. 2013 • 07:48

No nevím jak je to na AMu, ale pravděpodobně jako na DAMU a tam je podmínkou přijetí maturitní zkouška... Což Ornella nemá a vymlouvá se na zdravotní stav, přitom všichni víme, že by ji nezvládla...

hillaarkaa
26. 5. 2013 • 15:07

Hutná a rozteklá,fousatá majonézo :Co ti brání,nabalit si dědka a nechat se jím vyživovat také???Umyj fuful,ohol jí i kníra na obličejí,vyžeň muňky a vyraž do světa,děvče Každý strůjcem svého štěstí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.