Agáta a Jakub Prachařovi jsou podruhé svoji: Svatba svedla dohromady rivalky Batulkovou a Rybovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta a Jakub Prachařovi jsou podruhé svoji: Svatba svedla dohromady rivalky Batulkovou a Rybovou!

Novomanželé Agáta a Jakub Prachařovi
Novomanželé Agáta a Jakub Prachařovi (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan Roman Souček)

Agáta Hanychová a Jakub Prachař si dnes zopakovali svůj velký den, tentokrát se vší parádou. Velkolepá svatba v Úněticích byla příležitostí nejen k manželskému slibu, ale také k rodinnému usmíření.

Zatímco první svatba se před měsícem v Mariánských Lázních oběšla bez rodinných příslušníklů, v Úněticích bude plno. Do poslední chvíle přitom nebylo jasné, zda dorazí Jakubova matka Dana Batulková. Ta totiž nemůže přijít na jméno Lindě Rybové, která jí odloudila manžela Davida Prachaře. Svatba však obměkčila její srdce a do Únětic dorazila a střetla se tváří v tvář se svou rivalkou. Linda Rybová si jako podporu přivedla své tři děti.

Mezi svatebními hosty byl i Ondřej Brzobohatý, který bude svědkem Jakuba Prachaře. Na první svatbě se tohoto úkolu zhostil František Soukup, kolega z kapely Nightwork. 

Agáta tentokrát nenechala nic náhodě a po improvizované veselce si užila velkolepou svatbu. Do kostela v Úněticích tak dorazila v pečlivě vybraných šatech, ktzeré odhalovaly její tetování. Svatebčany na sebe ovšem nechala pořádnou dobu čekat a do kostela nevstoupila dříve, než si vychutnala pravidelnou dávku nikotinu.

O tom, že svatba Agáty a Jakuba byla ostře sledovanou společenskou událostí svědčí i účast Karla Gotta s manželkou Ivanou.

Více o svatbě Agáty a Jakuba Prachařových čtěte v sobotním vydání deníku Aha!



Přečtěte si
ivana365
3. 6. 2013 • 15:04

vzkaz pro bahno: kytka byla nádherná, konečně nevěsta která volila něco jiného než kaly nebo růže

ivana365
3. 6. 2013 • 15:03

vzkaz pro bahno: kytka byla nádherná, konečně nevěsta která volila něco jiného než kaly nebo růže

marais
26. 5. 2013 • 11:13

sorry, Agáta byla taková vulgární nevěsta a i ty svatební kytky byly otřesné.

majojo
24. 5. 2013 • 18:55

Máme my dvě ale smůlu, co?

paralenka
24. 5. 2013 • 15:53

Neměla se vdávat 1. června? Naše babička říkala: svatba v máji, nevěsta na máry, asi to Agátě nikdo neřekl. Ale třeba tyhle staré pověry neplatí , nicméně zrovna tahle exhibka nedávno tlachala o tom, že tu do dvaceti let nebude. No je to ještě mladá hloupá husička, i když jí neupírám inteligenci v jiných oblastech a asi i dobré srdíčko, jak se o ní vyjádřila její babička, jíž prý dost pomáhá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.