Vdova po Petru Mukovi (†45) Eva: Uteče na Slovensko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdova po Petru Mukovi (†45) Eva: Uteče na Slovensko?

Manželka Eva s dcerou Noemi by se nejraději přestěhovala na Slovensko.
Manželka Eva s dcerou Noemi by se nejraději přestěhovala na Slovensko. (Ladislav Křivan / Blesk)

Dnes jsou to přesně tři roky od chvíle, kdy tragicky zemřel zpěvák Petr Muk (†45). Ve svém pražském bytě se udusil zvratky. Ti, kteří s ním v tu chvíli nebyli, si to dodnes vyčítají. Jak jeho manažer Richard Dušák, tak žena Eva (38). Ta nyní uvažuje, že se s jejich dcerou Noemi (7) vrátí zpět na Slovensko.

V Praze má sice pár přátel, především Petrových, doma je ale manželka Eva na Slovensku. Má tam rodinu, kamarády a ví, že když něco opravdu potřebuje, může se spoléhat jen na ně. Zvažuje ale, zda se má na Slovensko trvale vrátit, především kvůli dceři, která by se musela učit slovenštinu.

„Uvažuji o návratu, ale nevím kdy,“ prohlásila před časem vdova, jejíž život není zrovna procházka růžovým sadem. Není ani nijak výrazně zabezpečená. Příliš majetku po Mukovi nezůstalo. „Je to nesmírně hodná ženská a skvěle se o Noemi stará. Bez Petra je jí fakt ouvej. Jezdí na hrob, vždy tam dají kytičku, zapálí svíčku a vzpomínají,“ prozradila kamarádka Evy. Na hřbitov ale nejezdí v den výročí úmrtí. Chtějí mít prý chvíli klid a soukromí.

Hrob Muka v jihočeském Krumlově je stále zasypán květinami, svíčkami, vzkazy, kamínky, dárečky. „Občas tam zajedu a je mi po Petrovi smutno. Ale tam ho »nevidím«. Spíš, když máme nějaký koncert s jeho dalšími kolegy a kamarády, tam cítím tu jeho blízkost,“ svěřil se Aha! manažer a jeho blízký kamarád Richard Dušák, který prý na Petra denně myslí.



Přečtěte si
illis
25. 5. 2013 • 00:23

lillyli Pochybuji, že je paní Eva nesympatická, naopak příjemná a sympatická . Na rozdíl od Vás jí přeji vše nejlepší a hlavně, ať má štěstí na lepší lidi, než jste Vy .

bonyaklid
24. 5. 2013 • 17:20

Špatné svědomí je hrozná věc. "Paní" Petra doslova uhnala - a jeho to stálo život. Dušák - ta pokrytecká pijavice, která ho vysávala jak se dalo, by měla také někam zalézt. Fotku s vojínem nemá ani cenu komentovat - to je od Aha! pouze neskutečná dehonestace nenahraditelného člověka, pana Petra Muka...

lillyli
24. 5. 2013 • 15:55

jj jen ať jde...nesympatická Slovena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.