VIDEO Milenci, který oknem prchal před rozzuřeným manželem, fandily z ulice stovky lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Milenci, který oknem prchal před rozzuřeným manželem, fandily z ulice stovky lidí!

Manželé se hádají, milenec se chystá k akci.
Manželé se hádají, milenec se chystá k akci. (reprofoto Youtube.com)

Miláčku, jsem doma z práce dřív! Věta známá ze spousty vtipů a televizních seriálů zahájila zábavnou scénku z reálného života, kdy v Brazílii načapal manžel svou nevěrnou ženu.

Situaci zaznamenali na video pohotoví kolemjdoucí. Před domem se během chvilky shromáždil slušný dav, neuvěřitelně se bavil a fandil vynalézavému milenci. Ten stačil z ložnice vylézt oknem na parapet v druhém patře a zatímco manželé se ohnivě hádali na vedlejším balkoně, začal slézat dolů pomocí improvizovaného lana spleteného ze svých svršků. Na sobě už měl jen bílé trenýrky.

Čumilové před domem se hned přidali na jeho stranu, zatímco podváděnému manželovi se vysmívali a hlasitě volali: „Cornudo!“, což v portugalštině znamená paroháč.

Když polonahý muž sešplhal o patro níž, přiřítili se hasiči a rozprostřeli plachtu, do které pak záletník seskočil. Když se naháč z duchny vymotal, pohrozil pěstí hádajícím se manželům, vynadal přihlížejícím a bosky odkráčel ulicí pryč...

Přečtěte si
leeloo
21. 5. 2013 • 15:15

rozprostreli plachtu, skocil do duchny a seskocil z matrace iq novinare - dubove sanky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.