Missky pronásledují ctitelé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Missky pronásledují ctitelé

Moderátor Petr Salava si na »missím« tour rád zatančí s břišní tanečnicí Evou Grambalovou-Bezdíčkovouz Opavy.
Moderátor Petr Salava si na »missím« tour rád zatančí s břišní tanečnicí Evou Grambalovou-Bezdíčkovouz Opavy. (: Care Alfa/Zbyněk ČEJKA)

PRAHA – Loňské finalistky z Miss aerobik mají své ctitele. Vítězce Nikole Vykydalové nabízel jeden ze ctitelů golfové vybavení v hodnotě dvaceti tisíc korun, výuku golfu a permanentku.

Loňské finalistky z Miss aerobik mají své ctitele. Vítězce Nikole Vykydalové nabízel jeden ze ctitelů golfové vybavení v hodnotě dvaceti tisíc korun, výuku golfu a permanentku.

Za Alenou Slovákovou (I. vicemiss) vytrvale jezdí po republice ctitel, který už zaplatil několik tisíc na pokutách a u Plzně ho dokonce polapili celníci, kteří můžou taky dávat pokuty za rychlou jízdu! V klidu je jen Katka Mrugalová (II. vicemiss), kterou zpravidla doprovází na štacích její přítel. Nikolu doprovázet nemůže, protože hraje hokej v Kanadě. Jejím přítelem je totiž Jakub Kindl, který hraje za Kitchener Rangers nižší soutěž a je naším reprezentantem v týmu do dvaceti let.

Již dnes se missky představí i s moderátorem Petrem Salavou a zpěvákem Davidem Mattiolim v rámci Miss aerobik tour 2006 od 10 hodin v Domě kultury v Šumperku a zítra od 13 hodin ve Sportovní hale u aquaparku v Kladně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.