Zlata Adamovská přiznala vztah se Štěpánkem! Kvůli těmto fotkám... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlata Adamovská přiznala vztah se Štěpánkem! Kvůli těmto fotkám...

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská se přestávají skrývat.
Petr Štěpánek a Zlata Adamovská se přestávají skrývat. (Koláž Ahaonline.cz)

Trvalo to! Herečka Zlata Adamovská (54) vůbec poprvé přiznala, že udržuje vztah se svým kolegou Petrem Štěpánkem (64). Oba o tom do této chvíle jen mlžili.

„Víte, tyhle věci já už si budu nechávat pro sebe, ale… Můžu vám říci, že jsem šťastná,“ řekla v neděli odpoledne v pořadu Prásk na televizi Nova populární herečka. Vztah se Štěpánkem tak Zlata oficiálně potvrdí dva roky po rozvodu s novinářem a současným politikem Radkem Johnem (58, VV).

Svedly je problémy

Jiskra mezi Zlatou Adamovskou a Štěpánkem přeskočila v roce 2010. Do té doby tvořili pár jen v seriálu Ordinace v růžové zahradě. V reálném životě ale Zlata řešila rozchod s Johnem, který jí sedm let tajil nemanželskou dceru. Štěpánkovi prozměnu marodila manželka Vlasta Janečková (†77) a byla neustále v nemocnici. Osamocení herci spolu najednou začali trávit více času, až jejich schůzky přerostly ve vztah s nálepkou: Nebudeme o tom nikde mluvit! Kolegové Zlaty a Petra ale věděli své…

Smrt manželky

Štěpánek zapíral vztah s Adamovskou především kvůli své nemocné manželce. Když se ale v novinách objevily fotky, jak jedno ráno vychází se Zlatou z jejího domu, za jehož zdmi spolu strávili noc, měla v tom jasno i ona. Několik měsíců poté vážně nemocná Vlasta Janečková zemřela. Ještě ani nebyl pohřeb a milenci spolu trávili čas na Štěpánkově chalupě na Kokořínsku. Na obřad do strašnického krematoria ale Zlata z taktických důvodů nepřišla.

Nesmyslné zatloukání

I poté, co pochoval svou ženu, Štěpánek vztah s Adamovskou v médiích zatloukal. „My se známe nejméně 20 let. A jestli je někdo velmi kvalitní kolega nebo kolegyně a dobře se vám s ním pracuje, to je ta nejkrásnější věc, která může být,“ řekl herec loni na podzim v rádiu Frekvence 1. Až teď Zlata konečně pochopila, že tohle nesmyslné zatloukání nemá cenu a šla v pořadu Prásk s pravdou ven.



Přečtěte si
b.r.s.a
19. 5. 2013 • 11:38

b.r.s.a
19. 5. 2013 • 11:36

A to snad měl spát s ní /manželkou/????????? Je to samo o sobě hnusná otázka,ale na tak ubohej příspěvek nejde ani jinak reagovat.

b.r.s.a
19. 5. 2013 • 11:34

Proboha živýho,to se v jejich věku mají snad někomu zpovídat????? A snad ne dokonce redaktorům AHA a Blesku. Jeho ženu ať nechají v klidu spát,on se o ní postaral velice dobře a konec konců do toho nikomu nic není. Jsou moc pěkný pár,přeju jim ať jim to takhle vydrží,život letí jako voda,škoda každýho dne.

hejhej
19. 5. 2013 • 11:28

Štěpánková manželka před smrtí byla těžká alkoholička a p.Štěpánek ji zajistil maximální péči.Ale p.Petrovi a p.Zlatě vztah ze srdce přeji,sluší jim to, nejsou to žádní skandalité a do bulváru se sami necpou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.