Jak se statečná Angelina Jolie zotavovala po odstranění prsou? Pomáhala běžencům v Kongu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jak se statečná Angelina Jolie zotavovala po odstranění prsou? Pomáhala běžencům v Kongu!

Angelina v Kongu. Nikdo kolem nic netuší.
Angelina v Kongu. Nikdo kolem nic netuší. (Profimedia.cz)

Až včera odhalila Angelina Jolie (37), co přesně dělala během měsíců, kdy se podrobila mastektomii a následně se zotavovala po operaci. Ale na lůžku to nebylo! Statečná herečka spěchala do afrického Konga, aby jako vevyslankyně OSN pomohla zajistit pomoc trpícím ve zdejších uprchlických táborech!

Už 2. února se Angelina podrobila drobnému zákroku, díky kterému později mohl chirurg zachovat vlastní bradavky. Na svátek svatého Valentýna – 14. února – šla s partnerem Bradem Pittem (49) a šesti dětmi do Národního historického muzea. Pak den odpočívala a v sobotu 16. února došlo k mastektomii. Hned v pondělí jí informovali, že nebyly nalezeny žádné stopy rakoviny.

Když koncem března Jolie dorazila do Konga, nikdo netušil, čím si prošla. Pro cizince není podnebí rovníkové Afriky zrovna nejzdravější, Angelina ale vypadala naprosto v pořádku. „Celé hodiny jsme po prašných cestách jezdili od tábora k táboru. Vůbec nic jsem o jejím zdraví netušila. Angelina je velmi silná žena,“ říká novinářka Cathy Newman (38), která misi doprovázela.

Dnes už se herečka vrací k práci, ale čeká ji ještě akutní odstranění vaječníků. Právě na nich měla nádor její maminka Marcheline (†56), jež zemřela v lednu 2007.



Autor:  pk

Přečtěte si
marieelle
18. 5. 2013 • 13:13

neměla by se stávat přípoadným vzorem pro hysterické ženy a hypochondry. Naprosto nelze souhlasit s takovými zákroky jenom kvůli prognoze. Lékaři často nezjistí včas ani rakovinu, která již v těle je, a věřit tedy takové diagnoze je nesmysl. Třeba si chtěl někdo jen vydělat. U nás je to běžné.jeden lékař doporučí umělý kloub, druhý se diví......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.