Smrtelná nehoda přišla zpěvačku Daru Rolins (40) draho: Už zaplatila milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrtelná nehoda přišla zpěvačku Daru Rolins (40) draho: Už zaplatila milion!

Dara Rolins.
Dara Rolins. (Jindřich Starý / Blesk)

Usmrcení z nedbalosti Jindřicha Rotrekla (†63) stálo už Daru Rolins (40) nejen velké trápení, ale i spoustu peněz. Jenom právníkovi truchlící rodiny zaplatila skoro milion korun, přesto kvůli tomu má stále na krku exekuci.

„Z mého účtu odešlo 855 tisíc korun. Je to honorář pro toho pána, který tvrdí, že neplatím,“ řekla deníku Aha! zpěvačka a předložila důkaz o soudem stanovené úhradě pro advokáta Karla Frimla, který proti Daře vede exekuci. „A to zdaleka není jediná platba, která z mého účtu odešla. Na všechno mám samozřejmě doklad,“ obhajuje se Rolins, která má momentálně zastavený nemovitý majetek – domy v Mukařově a Tuchoměřicích. Kvůli tomu, že její pojišťovna nevyplatila celou výši odškodnění pro rodinu Rotreklových, které činilo téměř milion korun.

„Pojišťovnou byla uhrazena polovina škody, neboť se má za to, že vzhledem k rozsudku městského soudu, který konstatoval spoluvinu zemřelého pana Rotrekla, nepřísluší úhrada poškozeným v plné výši. Pojišťovna se nakonec rozhodla uhradit celou částku,“ vysvětlila deníku Aha! Dařina advokátka Iveta Végsöová.

„Nikdy bych si nedovolila neplnit povinnosti, které mi určil soud. Platím a ještě platit budu,“ přiznala Dara. To, že se Dara povinnostem nevyhýbá a exekuci řeší, potvrdila včera deníku Aha i mluvčí Exekutorské komory ČR Petra Báčová: „Věc je řešena a část výmazu už byla provedena.“



Přečtěte si
henes
26. 5. 2013 • 19:21

evinko1111 konečně jsi v prd... Plesk má u mne za jedna..

ornel
25. 5. 2013 • 13:16

to je ta co ji píchala Štajdlova kapela?Nějak zestárla.Ty už bude 50 ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.