Otevřená zpověď Macury o sexu s Bartošovou: Nahá žadonila o alkohol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Otevřená zpověď Macury o sexu s Bartošovou: Nahá žadonila o alkohol!

Iveta umí být pořádná dračice!
Iveta umí být pořádná dračice! (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, Petr Novotný, ara)

 Ta se nezdá! Jeden z údajných milenců Ivety Bartošové (47) Zdeněk Macura (39) popustil uzdu své fantazie. Zavzpomínal na lechtivé scény, které se zpěvačkou v průběhu jejich krátkého románku prožíval.

Přestože Bartošová vztah s Macurou odmítá a zarytě tvrdí, že s ním nic neměla, on to vidí jinak. „Zažil jsem, jak přede mnou tři hodiny klečela a prosila o pomoc, koukala jako králíček a nebo seděla nahá na schodech,“ prozradil super.cz Macura. A dodal ještě jednu pikantnost: „Denně si říkala o víno a pak slibovala, že do čtrnácti dnů přestane pít i kouřit.“

Ivetě a hlavně Josefu Rychtářovi (55) se zřejmě nebude líbit, že její obdivovatel detailně popsal zákoutí jejího těla. To má zpěvačka prý dokonalé! „Když jsem ji poprvé viděl nahou, tak jsem se divil, jak je možné, že má tak krásné tělo,“ pěl ódy na křivky Bartošové Macura. „Její kůže všude byla úplně hladká, jako mají mladé dívky a přitom jí bylo 45 let,“ básnil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.