Kokta se s tím nepáře: Pojď Ornello, vezmeme prcka do hospody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kokta se s tím nepáře: Pojď Ornello, vezmeme prcka do hospody!

Štiko-Koktovi na výletě v hospůdce.
Štiko-Koktovi na výletě v hospůdce. (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček)

Říká se, že starého psa novým kouskům nenaučíš. A Pepa Kokta (55), nic ve zlém, už takovým starým psem trochu je. Hospody a bary jsou jeho druhým domovem a těžko to něco změní. No schválně. Kam myslíte, že vyvedl svou novou rodinku, tedy Ornellu a Quentina?

Ano, bylo to do hospody. Pepa spojil příjemné s užitečným a vzal Ornellu Štikovou (20) i s malým Quentinem do restaurace kousek od svého bytu. A maličkatý Quentin měl štěstí, že bylo tak hezky a teplo. Společně se tak mohli posadit venku, a tak tolik nevadilo, že si vášnivý kuřák Kokta zapaloval jednu cigaretu od druhé.

Podle nejnovějších informací už Ornella a Pepa tvoří nefalšovaný pár a dokonce už spolu pár týdnů bydlí. To ostatně nepřímo potvrdila i Monika Štiková, která na sociální síť napsala, že v době, kdy musela Ornella obíhat doktory, se o Quentina perfektně postaral právě jeho otec Josef.





Přečtěte si
inocenta
19. 5. 2013 • 10:44

Kdo si umí vydělávat, tak po česku zaleze a drží pusu....Ornella asi směřuje k sňatku. Pokud jsou lidiá tolerantní jde vše ale neměla by s tou volnsotí přehánět, jelikož vše má své meze. Jistě to zjistila i Gabriela Paertyšová.Gabriele to stále sluší ,.ale velká sebeláska povrchnsot je někdy i sebezáhubou, mstejně jako totální sebeobětování. Často to nezvládáme.

petraslamovka
17. 5. 2013 • 21:28

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

franckajagrova
17. 5. 2013 • 16:08

vytahaná Vemena : img.ahaonline.cz/img/18/full/1768613_.jpg

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.