Vondráčková o manželovi Plekancovi na MS v hokeji: Měl se doma kurýrovat, ale já jsem na něj hrdá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vondráčková o manželovi Plekancovi na MS v hokeji: Měl se doma kurýrovat, ale já jsem na něj hrdá!

Lucie Vondráčková tvrdí, že Tomáš má za sebou náročnou sezónu a měl se kurýrovat.
Lucie Vondráčková tvrdí, že Tomáš má za sebou náročnou sezónu a měl se kurýrovat. (Koláž Ahaonline.cz)

Teprve ve středu si Lucie Vondráčková (33) převzala cenu TýTý za vítězství v kategorii Zpěvačka roku. Na galavečeru před dvěma týdny být nemohla, jelikož byla s rodinou v zámoří. Teď už je zpět doma a má k tomu několik důvodů…

Lucii totiž čeká turné s Michalem Davidem (52), které začne 29. května v ostravské ČEZ Aréně. A do toho bude natáčet druhý díl komedie Babovřesky. „S hlídáním syna Matyáše mi pomůžou babičky. Nikdy jsem neměla chůvu a ani ji nechci,“ řekla včera deníku Aha! Lucie.

A zatímco ona je v Praze, její manžel Tomáš Plekanec (30) hrál za českou reprezentaci na mistrovství světa, kde jsme ve čtvrfinále vypadli se Švýcarskem. „Budu manželovi fandit, ale doma. Letos na mistrovství osobně nepojedu,“ prozradila před osudným zápasem Vondráčková, které svého muže obdivuje.

„Letěl přímo z Montrealu na mistrovství světa. Přitom má za sebou dlouhou a náročnou sezonu a potřeboval by se spíš pořádně vykurýrovat. Ale jsem hrdá, že jede pomoct a nezaváhal ani chvilku. Je to patriot,“ dodala zpěvačka.



Přečtěte si
petraslamovka
17. 5. 2013 • 21:36

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

henes
16. 5. 2013 • 19:56

Zlatí chlapci děkuji,vsadil jsem a 15000kč čistá ruka.Děkuji Pozor ,pozor.. dement jménem evinka1111 opět tady

lillyli
16. 5. 2013 • 13:56

Vůbec nerozumím řeči tvého kmene! Ten článek...tipuju... je psaný na objednávku, nevidím tam nic negativního. To, že nemá chůvu ji ctí, to opravdu oceňuju. Co už méně, je její současné a neutuchající působení v showbyznysu-Babovřesky, M. David. Kdyby tvořila umění, tak neřeknu, ale toto

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.