Angelina Jolie o odstranění prsou neřekla ani rodině: Táta se to dočetl až z internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Angelina Jolie o odstranění prsou neřekla ani rodině: Táta se to dočetl až z internetu!

Angelina Jolie s otcem Jon Voightem v roce 2001. Krátce poté došlo ke sváru, který vyvolal desetiletou nenávist.
Angelina Jolie s otcem Jon Voightem v roce 2001. Krátce poté došlo ke sváru, který vyvolal desetiletou nenávist. (Foto Profimedia.cz)

Herečka Angelina Jolie (37) přišla s překvapivým oznámením, že si nechala v únoru odoperovat obě prsa (tzv. mastektomie). Celý boj, jež je prevencí proti rakovině, sdílela jen s partnerem Bradem Pittem (49). Třeba její otec, herec Jon Voight (74), se o zákroku dozvěděl až z internetu, když dcera své tajemství oznámila celému světu!

Vztah Angeliny Jolie a Jone Voighta si prošel desetiletou krizí, kdy mu nemohla odpustit, že podváděl její matku. V roce 2011 zakopali válečnou sekyru a sdílejí společně rodinné radosti i strasti. Aspoň to si Jon doposud myslel... Angelina, Brad a Jon strávili nedělní odpoledne na oslavě narozenin Jonova syna Jamieho. Pár se ani slůvkem nezmínil, čím si během posledních měsíců prošel. Vypadali šťastně. Druhý den ale přišel šok.

Prohlášení o mastektomii v New York Times se objevilo jako rána z čistého nebe! A láskyplný otec, pro kterého návrat ztracené dcery znamenal vše a od té doby se snaží být jí vždy nápomocný, se o všem dočetl až z médií!

V úterý si však s Angelinou o všem promluvili. „Naprosto respektuji její rozhodnutí, že se rozhodla držet rodinu stranou. Vše jsme rozebrali a Angie mi vysvětlila, jakému riziku čelila,“ uvedl Jon smířlivě pro Daily Mail.

Kvůli genu BRCA1 měla Jolie 87% šanci, že se u ní rozvine rakovina prsu stejně jako u její matky, jež na ni i zemřela, a 50% šanci na rakovinu vaječníků. O jejich odejmutí uvažuje.



Přečtěte si
1pravda1
15. 5. 2013 • 23:02

Né odstranění prsou - ale ODSTRANĚNÍ MLÉČNÉ ŽLÁZY A JEJÍ NAHRAZENÍ IMPLANTÁTEM, takže ani vlastní táta nepoznal, že má uvnitř prsou místo žlázy implantát!!! Né vážně nemá uříznutá prsa na kost a není plochá !!! Už nepište bludy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.