Sexy Kerestešová je v balíku: Ve Vyprávěj vydělala 6 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Kerestešová je v balíku: Ve Vyprávěj vydělala 6 milionů!

Andrea je za vodou a už by se mohla jen válet.
Andrea je za vodou a už by se mohla jen válet. (Foto Aha! – David Malík, Dan Černovský)

Padla poslední klapka oblíbeného seriálu Vyprávěj a s ním i hvězdné příjmy herců. Že nešlo o žádné drobné, svědčí i honorář Andrey Kerestešové (28), která si bez mihnutí oka vydělala na byt v lukrativní pražské čtvrti.

Celý seriál měl za pět let 854 natáčecích dní. Herci se na place sice střídali, ale za jeden natáčecí den zinkasovali cca deset tisíc korun. A to se točilo i patnáct dnů v měsíci! Seriálovými přeborníky byli Andrea Kerestešová a Roman Vojtek (41). Za měsíc brali přes 150 tisíc korun. „Ve druhé řadě nejvíce točil Vojtek. Ze 110 dní až 75 a v těsném závěsu za ním byla Andrea Kerestešová s 65 natáčecími dny,“ prozradil Aha! zdroj z produkce. Podle informací Aha! si Kerestešová vydělala až 6 milionů korun.

Neměla to ale jednoduché. „Natáčení bylo náročné a jako Eva Dvořáková si projdu těžkou nemocí,“ prozradila herečka. Zřejmě to však stálo za to! Kerestešová si pořídila byt na pražských Vinohradech. Koupila ho prý sice na hypotéku, ale rekonstrukce bude stát majland. Veronika Freimanová (57) nebo Svatopluk Skopal (62) jsou na tom přibližně o jeden a půl milionu hůř. Ani čtyři miliony však nejsou k zahození.



Přečtěte si
rakovan
15. 5. 2013 • 23:43

Výborný seriál, vynikajúce herecké výkony vrátane Andrey Kerestešovej. Teším sa na každý piatok večer.

ddiabolka
15. 5. 2013 • 14:25

Nezávidím,ale jen konstatuji,že to jde z našich peněz a jako vše v ČT byl seriál jen průměrný i když byl vyhlášen jako nejlepší v TýTý.To bylo jen dalším důkazem jak se v těchto soutěžích manipuluje a podvádí.Podobně to bylo s vítězstvím L.Vondráčkové nebo Bernatského,který jen uvádí zprávy a nevím,že by třeba živě komentoval některý sport jako Vichnar,Záruba nebo Bartušek.

anezat
15. 5. 2013 • 14:09

Ještěže jí ČT nabídla takovou práci. Zase další přistěhovalkyně, která bere českým herečkám práci. Kdyby se tato stará mladá válela a v TV se už neukazovala, líto by mi to nebylo. Ale pochybuju, že když má hodně, nebude chtít ještě víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.