Šok pro Lenertovou: Voříšek si nakonec vybral Doležalovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok pro Lenertovou: Voříšek si nakonec vybral Doležalovou!

Nicol Lenertová ostrouhala. Karel Voříšek si vybral Kláru Doležalovou
Nicol Lenertová ostrouhala. Karel Voříšek si vybral Kláru Doležalovou (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Zdálo se, že nová moderátorská dvojice na Primě je už daná. Karel Voříšek (49) mluvil o tom, že by vedle sebe rád viděl Nicol Lenertovou (37) a už to vypadalo, že je ruka v rukávě. Jenže nakonec Karel rozhodl pro Kláru Doležalovou Maksimović (39)!

Více než deset zkušených i začínajících moderátorek se ucházelo o prestižní místo za zprávařským pultem na Primě vedle Karla Voříška. Kamerové zkoušky na konci minulého týdne ale nakonec suveréně vyhrála Klára Doležalová.

Původně herečka, která se do paměti diváků nezapomenutelně vryla jako moderátorka soutěže O poklad Anežky České. Jako televizní hlasatelka později získala dvě ceny Týtý. Večerní zpravodajství ale bude moderovat poprvé a připouští, že z toho má trému.

“Klára má kultivovaný projev, nádherný hlas a je to podle mne jedna z nejkrásnějších žen své generace,” řekla k výběru šéfredaktorka zpravodajství FVT Prima Jitka Obzinová.

Klára Doležalová byla také horkou favoritkou Karla Voříška a právě jeho slovo mělo při výběru obrovskou váhu. “Být součástí takového projektu je radost. Zprávy FTV Prima jsou seriózní, mají dobré jméno a navíc jsou určeny širokému spektru lidí. A v neposlední řadě mě na tom baví ten fakt, že součástí zpráv je i pomoc lidem v nouzi, a to je  pro mne velmi aktuální téma,” řekla nová tvář primáckých zpráv.



Autor:  ph

Přečtěte si
anezat
15. 5. 2013 • 11:25

japoko
15. 5. 2013 • 10:53

Tak ještě vyměnit gayvořecha a bude to dobrý!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.