Zraněný řidič Gotta čeká po bouračce na Karla marně. Mistr nepřijde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zraněný řidič Gotta čeká po bouračce na Karla marně. Mistr nepřijde!

Olda Havránek čeká na svého přítele marně.
Olda Havránek čeká na svého přítele marně. (Koláž Ahaonline.cz)

Léčba zraněného řidiče Karla Gotta (73) úspěšně pokračuje. „Je mi čím dál lépe, děkuji za zájem,“ napsal včera Aha! Olda Havránek (74). Ten leží po autonehodě, při které si zlomil tři žebra, stále v nemocnici. Karel ho tam ale do této chvíle nenavštívil. Proč?

Vysvětlení je jednoduché. Gott se léčí z těžkého zánětu hrtanu, kvůli kterému odřekl několik koncertů. Proto do nemocnice za Oldou jet nechce. „Vzhledem k mým zdravotním problémům opravdu nemohu navštívit nemocniční prostředí,“ vzkázal Gott deníku Aha! přes svůj management. „Karel je s Oldou a jeho rodinou v každodenním kontaktu. Informuje se a zajímá. Sám se ale musí dostat ze svých zdravotních potíží,“ řekl nám zpěvákův tajemník Jan Adam.

Havránka, který při bourače na namoklé silnici havaroval s autem Citröen Berlingo, jímž zpěváka pravidelně vozí, v nemocnici pravidelně navštěvuje jeho žena Hanka (Gottova sestřenice). Za svým dědečkem se také chystá jeho vnučka. „Doufám, že bude děda brzy v pořádku,“ napsala na sociální síti Veronika Havránková.



Přečtěte si
agatahlasova
14. 5. 2013 • 23:57

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

britva
14. 5. 2013 • 18:46

olda, karlovi rozmlátil auto a tak dostal padáka co by za mím ještě chodil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.