A je to tady! Vojta Dyk je tátou, Vilhelmová porodila syna Aloise! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

A je to tady! Vojta Dyk je tátou, Vilhelmová porodila syna Aloise!

Vojta Dyk se stal tátou. Vilhelmová mu dala syna Aloise.
Vojta Dyk se stal tátou. Vilhelmová mu dala syna Aloise. (Koláž Ahaonline.cz)

Doslova manévry se odehrávaly okolo přísně utajovaného porodu Tatiany Vilhelmové (34), která měla na svět přivést prvního potomka svému partnerovi Vojtovi Dykovi (27). Teď prý Táňa opravdu porodila…

O tom, že měla Vilhelmová porodit, se spekulovalo už několikrát. První z údajných termínů měla mít Tatiana už o víkendu před dvěma týdny, další o týden později. A několikrát se už spekulovalo o tom, že se herečce podařilo porodit v utajení a že Dykův potomek už je na světě. Jenže všechno je jinak! Bulvární magazín televize Nova Prásk dnes přišel s tím, že Táňa s Vojtou jsou opravdu rodiči a vše měl potvrdit zdroj přímo z porodnice.

Podle informací Prásku Tatiana Vilhelmová přivedla na svět chlapce, který dostal jméno Alois. Ten získá příjmení po otci, tedy Dyk. Skutečné jméno zpěváka je přitom Pytlík, tuto variantu ale dvojice zavrhla. Nutno připomenout, Tatiana Vilhelmová už má dvě děti z předchozího manželství - Cyrila (4) a Františka (7). S jejich otcem, Pavlem Čechákem (35), se nicméně před porodem stačila rozvést.

 



Autor:  ph

Přečtěte si
margarethka
18. 5. 2013 • 17:42

velebnosti, ten blonďák, to je celej muj nedoštík ÁÁÁlois..... proboha horší jméno na skladě nebylo, chudák dítě.

danuska555
15. 5. 2013 • 22:31

:- ( Dyk je podpantoflak , bude hlidat haranty a ta krparka oskliva si bude uzivat! Krpatka--Tana!! Ma hooooodne. vlasu.

agatahlasova
15. 5. 2013 • 00:00

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

wellnes.top
14. 5. 2013 • 11:25

Divím se, že vás to tak baví řešit jméno, které narozenému dítěti dali jeho rodiče. Vždyť se vás to vůbec nijak nedotýká a pochybuji, že o vaše názory jeho rodiče vůbec stojí. Kdyby jste si raději řešili své osobní záležitosti a problémy, to by bylo na diskuzích pusto prázdno, co?Je vždy snadnější "chytře a rádoby odborně" radit druhým, nebo jste sami tak úžasní a bezchybní, že žádné nedostatky nemáte?Miminku přeji, stejně jako jiným narozeným miminkům hodně zdraví.

lenny7
14. 5. 2013 • 09:50

co jsi... Sybila?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.