Gottův řidič dostal smyk a přišel náraz! Odnesla to tři zlomená žebra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottův řidič dostal smyk a přišel náraz! Odnesla to tři zlomená žebra!

Karel Gott s řidičem Oldou Havránkem
Karel Gott s řidičem Oldou Havránkem (pro Aha! – Alena Sněgoňová)

Dlouholetý řidič Karla Gotta (73) měl vážnou bouračku! Ve voze Citroen Berlingo jel Olda Havránek sám (74), zpěvák byl v tu chvíli doma, kde si léčí zánět hrtanu. Zkušený šofér nehodu jen zázrakem přežil. Je ale zraněný a museli ho podle informací Aha! se třemi zlomenými žebry a dalšími pohmožděninami převézt do nemocnice!

Havránek havaroval s autem, kterým Gotta pravidelně vozí. „Bohužel víme, že se to stalo a jsme rádi, že Olda nehodu, kdy dostal na namoklé silnici smyk cestou z Prahy na svou chalupu, zvládl a přežil,“ řekli deníku Aha! manažerka zpěváka Jaroslava Herzerů a Gottův tajemník Jan Adam. „Jsme s ním v kontaktu, zotavuje se, den ode dne je mu lépe. Vzhledem k tomu, že nejsme jeho rodinní příslušníci, nejsme více o jeho zdravotním stavu informováni a nepřísluší nám ho jakkoli komentovat,“ dodali.

Pro Gotta je autonehoda jeho kamaráda a řidiče velmi citlivou záležitostí. Najezdili spolu tisíce kilometrů a nikdy se jim nic nepřihodilo. Sotva ale zpěvák zahájil v pátek léčbu zánětu hrtanu, kvůli kterému musel zrušit tři vystoupení na Slovensku, jeho šofér Olda v prudkém pátečním lijáku havaroval. „Vůz Citroen Berlingo, který Olda rozbil, je majetkem Karla Gotta a pojistná událost se bude řešit hned v pondělí. To je vše, co o celé záležitosti víme a co k ní můžeme říci,“ dodal Gottův management.

První nehoda

Havránek je podle informací Aha! v péči lékařů, s okolím ale normálně komunikuje. „Děkuji Aha! za zájem, je to od vás milé. Je mi už mnohem lépe než po nehodě,“ napsal nám z nemocnice Gottův šofér, kterému bude letos 75 let. Řidičák má Olda od roku 1956, od té doby neměl nikdy bouračku. Až v pátek! Havránek je velký bojovník. V minulosti prodělal rakovinu a nad nemocí zvítězil. Zcela rychle se tedy jistě zotaví i po autonehodě, kterou prodělal.




Přečtěte si
henes
17. 5. 2013 • 21:53

agatahlasova tahle p.izda je všude,zablokovat

agatahlasova
15. 5. 2013 • 00:02

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

henes
13. 5. 2013 • 17:45

Debílku,jezdím 30 let mám 1 500000km bez nehody . Drž klapajznu.........

argido
13. 5. 2013 • 16:31

No a neměl by raději řídit Gott? Je mladší...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.