Na Lukáše Hejlíka v Ordinaci prasklo tajemství: Je HIV pozitivní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Na Lukáše Hejlíka v Ordinaci prasklo tajemství: Je HIV pozitivní!

Lukáš Hejlík v Ordinaci v růžové zahradě
Lukáš Hejlík v Ordinaci v růžové zahradě (Foto Aha! - Mária Rušinová)

Zálety a nekonečná milostná dobrodružství se nevyplatily herci Lukáši Hejlíkovi. Doplatil na své sexuální choutky a jeho organismus je napaden virem HIV…tedy alespoň v seriálu Ordinace v růžové zahradě!

Lukáš Hejlík hraje v seriálu svůdníka Jáchyma Kalinu, jemuž neodolá žádná žena. Kdykoliv si ve svém okolí vyhlédl oběť, jeho šarmu nedokázala odolat. Takhle se ovšem nedá žít věčně a seriálového doktora potká krutá rána osudu.

Kalina už v Ordinaci ulovil vdanou Magdu Mázlovou a zatoužil po exotické sestřičce Tien. Ta s ním sice neskončila v posteli, ale kvůli tomuto románku si znesvářila celou rodinu. Osudnou se mu ovšem stal poměr s paní Boháčovou, která vede bouřlivý sexuální život stejně jako její muž, u něhož nákaza propukla.

Z televize teď unikla informace, že nevyléčitelnou chorobou trpí i Jáchym Kalina v podání Lukáše Hejlíka. Jeho postavu tak teď čekají hodně nepříjemné chvíle…



Přečtěte si
hakari.takara
13. 5. 2013 • 17:13

na ten seriál ještě vůbec někdo kouká?

danuska555
10. 5. 2013 • 18:07

Haha. teda to jste prhnali s tim titulkem.. At se. Lukas Hejlik brani, pro ochranu osobnosti, no to je teda drzost!

filip76
10. 5. 2013 • 15:20

Koukám, že sem chodí diskutovat fakt elita Je úplnej pito*ec nepozná, že je to PR na seriál

nenimozna69
10. 5. 2013 • 15:08

Aháci , ten titulek jste přehnali. To je teda do nebe volající stupidita. Jste nevychovaní hulváti a doufám, že se pan Hejlík bude bránit.

ivkanatka
10. 5. 2013 • 13:17

Hlavně, že chtějí dodržovat pravidla diskuse, když sami nejsou schopni dodržovat slušnost !!! Já být panem Hejlíkem, tak je ženu k soudu a za tento titulek budu chtít nejen omluvu v tomto jejich plátku, ale také tučné odškodnění !!! Haha a Plesk je odrazem současné společnosti, kde slušnost je upřednostňována touhou, jak přitáhnout pozornost čtenářů ! Fuj, je mi na blití, velebnosti !!! Asi si dnes opravdu každý může psát, co chce, takže já napíšu, že média mají být informační a objektivní a ne hnusně bulvární, bez ohledu na cokoliv !!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.