Jiřina Bohdalová: Zachránila dceři Simoně Stašové život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiřina Bohdalová: Zachránila dceři Simoně Stašové život!

Simona Stašová s Jiřinou Bohdalovou
Simona Stašová s Jiřinou Bohdalovou (Martin Přibyl / Blesk)

Herečka Simona Stašová (58) prodělala zdravotní komplikace, které mohly skončit tragicky. Nebýt rady její matky Jiřiny Bohdalové (82), vše by dnes bylo jinak….

Když se Simona Stašová před šesti lety rozhodla sjíždět vodu, netušila, že si zadělala na pořádný malér. Stačilo kousnutí klíštěte, jemuž nevěnovala pozornost, a ocitla se v nebezpečí.

„Pak se mi objevil flek na lýtku, taková červeno-bílá mapka, já jsem si toho nevšimla, ale pár kamarádů mě na to upozornilo. Mávla jsme rukou, že to mám otlačené,“ zavzpomínala Stašová v magazínu Instinkt.

Flek sice zmizel, ale po měsíci se u herečky dostavily bolesti hlavy a šlo to s ní z kopce. „Začal se mi točit svět, padala jsem, vypadala jsem jako opilá…,“ pokračovala Stašová, která se bránila návštěvě lékaře, dokud se toho neujala Jiřina Bohdalová.

„Máma mě doslova dovlekla k doktorovi. Naštěstí ještě včas,“ poděkovala Bohdalové herečka. Kvůli třetímu stádiu boreliózy si tehdy poležela dva měsíce v nemocnici na neurologii.



Přečtěte si
honzina
21. 5. 2013 • 13:25

Hlavně, že ty jsi chytrák!!!!!!!!!!! Proti borelióze se neočkuje, očkuje se proti klíšťové encefalitidě, takže žádná reklama ty chytrolíne, když chceš machrovat, aspoň neplácej nesmysle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.