Bára Štěpánová: Zhroutila se na pohřbu bubeníka Peroutky (†49) z Olympiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bára Štěpánová: Zhroutila se na pohřbu bubeníka Peroutky (†49) z Olympiku!

Bára Štěpánová pláče na rameni klávesáka Olympiku Jiřího Valenty. Za nimi stojí Ivan Hlas.
Bára Štěpánová pláče na rameni klávesáka Olympiku Jiřího Valenty. Za nimi stojí Ivan Hlas. (Pavel Machan, Roman Souček - Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Takové potoky slz ve strašnickém krematoriu už dlouho neviděli. Náhlou smrt bubeníka kapely Olympic Milana Peroutky (†49) tam včera oplakávaly stovky lidí. Rodina, kamarádi a fanoušci. Emoce cloumaly každým…

Herečka Bára Štěpánová (53) se rozplakala ještě před začátkem obřadu, když položila s manželem – hráčem na trubku – Miroslavem Barabášem (51) květiny ke katafalku. A slzy ronila po celou dobu posledního rozloučení. „Nechce se mi vůbec mluvit. Manžel vám možná něco řekne, já nemám sílu,“ prohlásila po obřadu rozklepaná Štěpánová.

Mluvit se nechtělo ani lídrovi Olympiku Petru Jandovi (71). A přitom musel. Přislíbil totiž, že pronese několik slov nad rakví. „Já jsem dostal strašně těžkej úkol, dneska něco říct... Nic tak strašnýho jsem nikdy nezažil. 27 let jsme spolu hráli, strávili jsme spolu tisíce hodin,“ plakal Janda. Svůj projev nedokončil a odešel si zpět sednout. Po celou dobu pohřbu ho podporovaly a uklidňovaly dvě důležité ženy jeho života – současná manželka Alice (30) a dcera Eliška (20).

Slzy byly vidět i na tvářích tvrdých chlapů jako Leška Semelky (66), v jehož kapele Peroutka hrál, Ivana Hlase (58), Pavla Sedláčka (71), Aleše Brichty (53), Viléma Čoka (51) nebo Dalibora Gondíka (43). „Byl to skvělý kamarád. Budu na něj vždy velmi rád vzpomínat. Byl to úžasnej, hodnej, zábavnej chlap,“ řekl Aha! Gondík.



Autor:  lbp

Přečtěte si
majojo
10. 5. 2013 • 16:59

Kaaždej, kdo pocítí při pohřbu kamaráda potřebu vybrečet seněkomu na rameni, se zhroutí? Tak vám přeju zažít opravdové zhroucení, pisálcí negramotní, nevzdělaní, necitelní a vůbec, úplně blbí.

ivoadler
10. 5. 2013 • 11:56

Zhroucení se dá u Štěpánové předpokládat. Je zkrátka moc citová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.