Farmáře ovládly intriky: Na pravidla se kašle! Nefér hra od Ládi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Farmáře ovládly intriky: Na pravidla se kašle! Nefér hra od Ládi...

Laďka Něrgešová se nestačí divit...
Laďka Něrgešová se nestačí divit... (Prima Family)

Třetí řada reality show Farmář hledá ženu je ve znamení nečekaných zvratů. Diváci jsou zmatení, protože v soutěži už neexistují žádná pravidla. Postavy tak z show odcházejí a přicházejí, jak je libo…

O první poprask se postarala Helena, která ulovila farmáře Josefa, přestože nepatřila v vyvoleným ženám, které pozval do své domácnosti. V soutěži tak vznikl nečekaný románek, a ostatní uchazečky o Josefa šly z kola ven.

Vztah snů ovšem neustál první krizi a šťastný konec se nekonal. „Dospěli jsme k tomu, že naše světy sice mohou spolu fungovat, ale spíš na nějaký přátelský bázi. Jsem rád, že to je aspoň takhle,“ řekl smutný Josef.

Překvapivé vyústění má i příběh Jany ze pštrosí farmy. Na hromadné setkání všech soutěžící raději vůbec nedorazila a omluvila se ze zdravotních důvodů. Šušká se ovšem o tom, že skrývá těhotenství a přítele, kterého dočasně vypustila ze svého života, aby inkasovala honorář za natáčení.

U Ládi s Kristýnou to vypadalo nadějně, ale ve finální fázi z velké lásky sešlo. „Ženský, který půjde o peníze, ta s tebou zůstane. Ženský, který půjde o tvoje srdce, ta bude chtít, abys byl tady pro ni ten jedinej a čistej,“ prohlásila Kristýna a Láďa si z toho nic nedělal, protože má otevřené zadní vrátka. Už několik měsíců se tajně stýká s Denisou, kterou zkraje pořadu vyřadil…

O jediný šťastný okamžik celé reality show se tak postaral Mirek, který si vzal Evu za ženu. Dnes už ale víme, že jejich vztah měl jen krátké trvání… Více o zapeklitých vztazích se dozvíte ve čtvrtek večer, kdy Prima vysílá reality show Farmář hledá ženu.



Přečtěte si
adelavanackova
11. 5. 2013 • 18:58

Me take rodina neverila, kdyz jsem prisla s novinkou z Objeveno.WZ.cz ale ted koukaji s otevrenou pusou, jak skvele se mi dari a kolik uz jsem vydelala! Mam z toho fakt radost

colombina
10. 5. 2013 • 13:42

na tuhle svazáckou trapárnu Máme rádi..) se snad ani nikdo dívat nemůže

radar666
10. 5. 2013 • 10:22

Pokud tedy pozorně sledujete Máme rádi Česko,jistě vám neuniklo porušení pravidel ze strany moderátora. A to konkrétně 3x ve prospěch Prachaře a 1x ve prospěch Fanánka. Mírně řečeno,Bouček lehce nadržuje Prachařovi. Kdo nevěří,ať tam běží a přesvědčí se. Občas je to i dost okaté.

winterfreshka
9. 5. 2013 • 15:42

Sem napište Váš názor Že mě to nepřekvapuje-Farmář,Prostřeno....Prostě celá prima.

jity
9. 5. 2013 • 09:55

Máme rádi Česko se nedodržují pravidla? Snad toho Boučka někdo kontroluje, nebo on nedostává pokyny z režie?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.