Kubišová po soudu s Vondráčkovou skončila v nemocnici! Museli ji operovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kubišová po soudu s Vondráčkovou skončila v nemocnici! Museli ji operovat

Helena Vondráčková a Marta Kubišová po natáčkách a ondulacích, krásně nalíčené. Jen Vašek vypadá pořád stejně.
Helena Vondráčková a Marta Kubišová po natáčkách a ondulacích, krásně nalíčené. Jen Vašek vypadá pořád stejně.

Zpěvačka Marta Kubišová (70) si může po vleklém sporu konečně oddechnout. Soud se přiklonil na její stranu a zamítl nárok Heleny Vondráčkové (65), která po své kolegyni požadovala odškodné. Jenže radost jí hned zkazila bezodkladná operace.

Spor, v němž Kubišové hrozilo, že bude muset platit 1,38 milionu za ušlý zisk, je snad definitivně u konce. Nejvyšší soud v Brně rozhodl v prospěch Kubišové a zachránil ji před finančním krachem. Zpěvačka totiž částkou, kterou po ni Helena Vondráčková se svým manželem Martinem Michalem požadovala, nedisponuje.

Spor začal už v roce 2008, kdy se chystal návrat skupiny Golden Kids, v níž Kubišová a Vondráčková účinkovaly společně s Václavem Neckářem. Z plánovaného turné ovšem sešlo, protože podle Kubišové nebylo dobře organizačně zajištěno. Tím Vondráčkové údajně vznikla ztráta, jíž se dožadovala.

Zatímco Kubišová má důvod k radosti, druhé straně se verdikt pochopitelně nelíbí. Martin Michal tak podle Blesku zvažuje, že podá další stížnost.

Martu Kubišovou ale zatím trápí i jiné starosti, trpěla obrovskými bolestmi rukou. A nezbylo tak než se podrobit operaci. „Šlo o to překonat svaly, které utiskují karpální tunely. Měla jsem to na obou dvou rukách. Operovali mi ale jen jednu. Pan doktor mi říkal, že vzhledem k tomu, že se jedná o párový orgán, uzdraví se i ta druhá, tak v to doufám,“ řekla serveru Prásk.tv slavná zpěvačka, která už by měla být po operaci doma.



Přečtěte si
nika
7. 6. 2013 • 09:06

To Vy si tu léčíte své komplexy a vidíte, že i ostatní diskutující jsou stejného názoru jako já.Z mé strany není seschlé škvarce Vondráčkovic co závidět.Každý máme jiný typ, který nám nějak imponuje, tak mi tu Štrougalovic matraci nevnucujte, prosím.Jinak své o skákací koze Helče vím od mých rodičů se kterými v domě bydlíme a těm na 100% věřím.No děvčátko asi opravdu nebudu, když mám rodinu, to pochopil každý, jen ne dementní člověk, jako jste Vy, bohužel.Jinak já mám doslova u prde*le Vás i tu seschlou a šerednou plastikama uplácanou Helču.Dejte se s ní třeba i zarámovat.Končím diskusi o ničem.

kritikw
24. 5. 2013 • 16:59

Pěkně jste se přiznala k výši své inteligence. Držím palce! Snad když se ještě budete dostatečně učit, dozvíte se, že věty se začínají psát velkými písmeny a možná časem i pravidla citace. Přinejmenším by Vás mohlo napadnout schovat svou děravou punčochu pod stůl, když se za ni vysmíváte jiné.

nika
9. 5. 2013 • 09:06

Kupte si na tu Vaší seschlou, plastikovou Helču pořádné brýle a ne od Vietnamců.Přes ty jejich jsou všichni lidé krásní a pohlední. Neřetřete ! Proč popisujete mě, když jste mě nikdy neviděla, to sice nechápu, ale věřte mi, že Váš popis na mě nesedí a jsem maximálně šťastná.Mám v životě vše, čeho jsem chtěla dosáhnout, krásnou rodinu a spoustu vynikajících přátel a už vůbec nejsem stará. Přeji hezký den

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.