Mareš nahradí v porotě Talentu Dejdara: Bude o 7 milionů bohatší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mareš nahradí v porotě Talentu Dejdara: Bude o 7 milionů bohatší!

Leoš Mareš míří na Primu
Leoš Mareš míří na Primu (TV Prima)

Vypadá to, že Leoš Mareš (37) se v nejbližší době nebude muset uskromnit. Na jeho kontě přistane tučný honorář, který ze svého rozpočtu uvolní TV Prima.

V poslední době bylo o Leošovi slyšet spíše v souvislosti s jeho milenkami, než s jeho prací. Z televizní obrazovky zmizel a po několika sezónách přišel i o moderování SuperStar. Nejspíš z toho důvodu, že pro Novu byly jeho finanční nároky neakceptovatelné.

Známého moderátora tak ukořistila konkurence, která za jeho tvář neváhá pořádně zaplatit. Leoš Mareš na podzim vystoupí ve čtvrté řadě show Česko Slovensko má talent. Překvapivě ovšem ne na pozici moderátora, ale porotce.

„Ano, s Leošem jsme podepsali smlouvu na 4. řadu Česko Slovensko má talent,“ potvrdil Blesku mluvčí Primy David Vaníček. Podle serveru Super.cz nenahradí Jaro Slávika, jak se předpokládalo, ale o dobře placenou práci přijde Martin Dejdar. 

Tím ovšem úspěch Mareše nekončí. „Kromě toho mu od září na Primě poběží každý týden jeho vlastní talkshow. A ve smlouvě má, že za to od stanice dostane neuvěřitelných sedm miliónů korun,“ prozradil severu Super.cz zdroj z televize. Leoš tak bude v balíku a Petra Faltýnová se může těšit, že si ji bude hýčkat… pokud jej ovšem neuloví jiná kráska.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.