Ondřej Brzobohatý se konečně zbavil manželky: Je volný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ondřej Brzobohatý se konečně zbavil manželky: Je volný!

exanželé Brzobohatí
exanželé Brzobohatí (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, David Kundrát)

Manželství čerstvého držitele ceny Týtý Ondřeje Brzobohatého (30) a Johany Indrákové (32) je definitivně ukončeno. Hvězda seriálu Gympl tak může jít konečně oficiálně vstříc nové lásce.

„Manželství Ondřeje Brzobohatého a Johany Brzobohaté, uzavřené 4. října 2008 před Úřadem Městské části Praha 1, se rozvadí. Soud zjistil, že manželství bylo řádně uzavřeno, oba dva souhlasí s rozvodem, dohodli se na něm, takže soud neměl žádné pochybnosti o tom, že manželství může být rozvedeno " zaznělo včera na TV Barrandov, a nejedna fanynka Ondřeje Brzobohatého zatleskala.

Mezi Ondřejem a Johanou to skřípalo už delší dobu. Jejich láska záhy po svatbě vyprchala a přerostla v pouhé přátelství. Manželé spolu dokonce v poslední době ani nežili, takže nic nebránilo rozvodu. Herec tak čekal na verdikt soudu, který definitivně smaže vzpomínky na jeho nevydařený vztah.

Manželství s Johanou Indrákovou jej dokonce tak poznamenalo, že se do další svatby jen tak nehrne. Často bývá vídán s barmankou Martinou Brezovou, ale ta se nevěstou jen tak nestane.



Přečtěte si
hakari.takara
7. 5. 2013 • 13:13

a nemělo by to být spíš naopak? Johana může být ráda, že se zbavila Brzobohatého. Ondřej je celá matka, po svém otci mnoho nezdědil .

zlobit
7. 5. 2013 • 11:09

To je zase název článku "Ondřej Brzobohatý se konečně zbavil manželky" ... no to je hnus !!!!!!!!

mrakm
7. 5. 2013 • 10:33

Ondřej Brzobohatý se konečně zbavil manželky: Je volný! trapný nadpis, proč zbavil??? snad se rozvedli, proč jste nenapsali, že se Johanka ZBAVILA?

monza
7. 5. 2013 • 10:13

O.Brzobohatý se nemusel nikoho "konečně zbavovat". V klidu a beze scén se po dohodě rozvedli. Konečně zbavit by se měla redakce "Aha" šupákú kteří se v vydávají za "novináře: a přitom jsou jen olezlí čur.á.ci!Amen !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.