Mrazivá slova bubeníka Olympiku Peroutky před smrtí: Zdraví? Kromě hlavy v pořádku… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mrazivá slova bubeníka Olympiku Peroutky před smrtí: Zdraví? Kromě hlavy v pořádku…

Tušil Milan Peroutka, že se mu něco stane?
Tušil Milan Peroutka, že se mu něco stane? (Aha! - Petr Novotný, ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Skupiny Olympic, rodina a fanoušci se stále jen velmi těžko srovnávají s tím, že bubeník Milan Peroutka (†49) tak náhle odešel do rockového nebe. Pondělní pitva zřejmě ukázala, co bylo příčinou smrti, ale všichni se ohledně jejího výsledku zarputile mlčí. V souvislosti s tragédií zní opravdu mrazivě slova, která řekl Milan Peroutka v posledním rozhovoru.

„Trochu problémy s tlakem, nějaký ten cholesterol, musíme se hlídat,“ prohlásil lídr skupiny Olympic Petr Janda (70) ve společném rozhovoru, který skupina absolvovala s redaktorkou Blesku. Reagoval tak na otázku, jak to vlastně pánové vidí s budoucností, jak jim slouží zdraví. Odpovídal jeden člen kapely po druhém, a když došla řada na Milana Peroutku, tak ten jen suše pronesl: „Kromě hlavy je to u mě v pořádku.“ Co tím myslel, měl snad nějaké potíže, o kterých víc nechtěl mluvit?

Anketa

Měl by Olympic i po smrti člena kapely pokračovat v hraní?
Celkem 821 hlasujících

Možná to ale měl být jen vtip, jen narážka na to, že Petr Janda ve své odpovědi naznačil, že už zkrátka pánům není dvacet a že i s tou pamětí je to v jejich létech horší. To, že se může brzy po rozhovoru něco stát, tak trochu předpověděl i baskytarista Milan Broum (61), který na dotaz, jak dlouho bude ještě Olympic hrát, odvětil. „Pokaždé klukům říkám, že budeme vděční za každý další rok.“ Bohužel v té době Milan Broum netušil, jak moc pravdivá jeho slova jsou…

Autor:  ph

Přečtěte si
majojo
8. 5. 2013 • 04:50

Ale proč b to mělirodina nebo patologové sdělovat takové svoloči jako je bulvár? Jo, pane redaktór, je rozdíl mezi výrazy "mrazivá slova" a "slova,ze kterých mrazí".

setug
7. 5. 2013 • 21:41

Mlčí o příčině smrti? Podivné, tak to asi infarkt nebo mozková příhoda nebyla. Lze si jen domýšlet....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.