Sabina Laurinová: Otevřeně o závislosti na alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sabina Laurinová: Otevřeně o závislosti na alkoholu!

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (Aha! – Martin Hykl)

Zapomenutá »princezna« Sabina Laurinová (41) se opět objeví na televizních obrazovkách. Zahraje si v seriálu z lékařského prostředí a kvůli stresu pramenícího z jejího povolání promluvila o problémech s alkoholem.

„Naše profese je těžká nejen fyzicky, ale i psychicky a ne každý se s tím dobře vyrovnává. Někdo hůře, někdo lépe a pro někoho tou berličkou alkohol skutečně je. Zažila jsem takové případy, jsem pak ráda, když dopadnou dobře," přiznala na iDnes.cz herečka.

V novém seriálu Doktoři z Počátků si zahraje bývalou alkoholičku a na roli se pečlivě připravuje. „Já osobně s tím zkušenost nemám, proto se ptám, hodně se zajímám a pocity alkoholika, ale i jak vypadá léčba. Pro moji postavu je to důležité. Budu se jmenovat Marta Vaňková, jsem žena, která je po léčení závislosti na alkoholu, do které se dostala kvůli svému manželovi-notorikovi. Je v situaci, že buď ztratí všechno, nebo se vzpamatuje. Pro mě je to silná a charakterní postava a upřímně jsem ráda, že se z toho vyhrabe. Na tuhle práci se těším,“ vysvětluje Laurinová.



Přečtěte si
martika1
12. 12. 2023 • 15:00

Pre Vyskoča: píše, že osobne s tým skúsenosť nemá, ale bude hrať alkoholičku, alebo bývalú alkoholičku

josefvyskoc
16. 9. 2018 • 14:41

To jsem nevedel, ze Laurinova taky chlasta. To se nedivim, ze ji Vojtek s kabatem opustil.

agatahlasova
14. 5. 2013 • 23:59

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

opportunity
9. 5. 2013 • 00:05

Trapné výmluvy... Profese je fyzicky i psychicky náročná... To je každá druhá, a tolik alkoholiků tady nemáme. Spíš to je tím, že každou pitominu "probírají" u chlastu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.