Romanovi Skamene chyběl sex... tak strčil ruku krávě do zadku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Romanovi Skamene chyběl sex... tak strčil ruku krávě do zadku!

Herec Roman Skamene se ani po infarktu nešetří
Herec Roman Skamene se ani po infarktu nešetří (Aha! – Alexandr Malachovský)

Zklamaný Roman Skamene (58) si postěžoval, že nikdy nedostal možnost ukázat se v lechtivých scénář. Nakonec byl ještě rád, že mu režisér aspoň svolil k penetraci kraví zadnice.

„Moje jediná sexuální scéna je zatím ta, kdy jsem před lety musel strkat ruku krávě do zadku. Na nějakou lepší tak teprve čekám,“ vysvětluje herec na stránkách Prásk!

Všechna hercova nadšená očekávání doprovázelo jenom zklamání. „Už to vypadalo, že se v Bony a klid dočkám, a ono nic. Když jsem pak volal režisérovi, že mě do jediné odvážné scény musí nějak zakomponovat, odbyl mě se slovy, že to není film pro malé děti,“ říká Skamene.

Herec si prošel už mnohými neúspěchy a na absolutní dno ho dostal alkohol a problémy s lichváři. Nyní se dává dohromady a dokonce dostal možnost vyrovnat se svými problémy v nové divadelní hře, kde si zahraje vymahače dluhů.

 



Přečtěte si
petraslamovka
17. 5. 2013 • 21:27

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

ekvivalent28
4. 5. 2013 • 17:36

Tak toto páni bratia nemá ani hlavu ani ,,patu,,.Graf.stránka na úrovni ...... Všetko dobre. Fin.

hu11
4. 5. 2013 • 10:08

Nejhorší grafická úprava na strankách AHA !!!!! To se nad tím nikdo nepozastavuje a je vám to skutečně jedno, že to je provedeno od školáka z 1 třídy. Tak se nad tím trochu zamyslete a proveďte novou, lepší grafickou úpravu a nebo se vraťte k té původní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.