Karel Šíp: Po TýTý skončil v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Šíp: Po TýTý skončil v nemocnici!

Karel Šíp na TýTý
Karel Šíp na TýTý (Marek Pátek David Kundrát / Aha)

Moderátor Karel Šíp (67) se sice může těšit z ceny TýTý, ale slavnostní večer se zle podepsal na jeho zdraví. Musel dokonce vyhledat lékařskou pomoc.

Až na pár faux pas zvládl Karel Šíp moderování jako profík, ale na udílení cen nebude vzpomínat v nejlepším. Show ho tak vyčerpala, že poprvé v životě dokonce ztratil hlas.

„Jsem tím zaskočený. Že bych během nějaké produkce úplně vyšeptal, se mi nikdy předtím nestalo. Nevím, čím to je. Jestli vzduchem tady nebo jsem měl tendenci hodně nahlas mluvit, netuším. Budu muset zítra na obstřik," prozradil pro Super.cz Šíp. Se svým výkonem je spokojený, i když přiznává drobné nedostatky. „Jednu chybičku jsem udělal. Málem jsem vynechal píseň Mekyho Žbirky, to byla ale drobná chyba. To jsem v minulých moderacích měl horší chvilky. Jsem rád, že jsem toho moc nezkazil. Přímé přenosy nemám rád, nejsem jejich příznivec. Jsem vždy rád, když to mám za sebou," dodal moderátor, na něhož čeká týden odpočinku.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.