"Francouzák" Basikové a Koláře během TýTý: Co na to jejich partneři? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

"Francouzák" Basikové a Koláře během TýTý: Co na to jejich partneři?

Petr Kolář chvílemi Báru olizoval jako zmrzlinu.
Petr Kolář chvílemi Báru olizoval jako zmrzlinu. (Koláž Ahaonline.cz, Aha! - Roman Souček, David Malík)

Jak málo někdy stačí k propuknutí neovladatelné vášně, pocítili na vlastní kůži nejen aktéři neplánované líbací scény, zpěváci Bára Basiková (50) a Petr Kolář (45), ale hlavně všichni diváci, kteří sledovali přímý přenos udílení cen TýTý. Byli totiž nuceni přihlížet jejich vášnivému líbání přímo na jevišti Divadla na Vinohradech!

Bára s Petrem, kteří zpívali duet Tam za vodou v rákosí, se do romantické písně tak ponořili, že se během jejího odzpívání třikrát políbili. A to tak vášnivě, že to sálem jen zašumělo. Nevadilo jim přitom ani to, že má Petr v hledišti svou přítelkyni Lenku Chlupáčovou (24), kvůli které se dokonce rozvedl!

„Nám se ta píseň prostě strašně líbí a nějak jsme se nechali unést a já si myslím, že to není vůbec na škodu,“ hihňal se Kolář jako puberťák a o nic líp na tom nebyla ani Basiková, která na francouzském líbání svých kolegů také nevidí nic zvláštního. „Já bych to neřešila a našim partnerům to určitě vadit nebude, protože oni jsou normální,“ myslí si Basiková, o které se už delší dobou proslýchá, že má se svým manželem Petrem Polákem (36) vážné vztahové problémy.



Přečtěte si
stekavypes
29. 4. 2013 • 15:45

Co by museli dělat jiní,kteří zpívají daleko erotičtější písničky.Už se o ní nemluví,tak se chtěla zviditelnit,krůta jedna.

katerina1111
29. 4. 2013 • 14:43

Opět je autor článku na drogách... "...Basiková, která na francouzském líbání svých kolegů také nevidí nic zvláštního." Proboha - Basiková je snad akérkou toho líbání... nebo snad ne ????

eisenbieger
29. 4. 2013 • 08:30

tak tyhle nuly spolu i piichaj jak kamen cihlu , to je jasny , to je ta druhy az treti liga liga co je rada ze na nakym muzikalu si vydelaj na slozenky jak jedna rikala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.