Bartošovou vyhnali z pódia diváci: "Drž už hubu, kr*vo," křičeli na ni v Říčanech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartošovou vyhnali z pódia diváci: "Drž už hubu, kr*vo," křičeli na ni v Říčanech!

Iveta byla lidem v sále k smíchu. Dívali se na ni jako na vousatou ženu v předválečném cirkuse.
Iveta byla lidem v sále k smíchu. Dívali se na ni jako na vousatou ženu v předválečném cirkuse. (Aha! - Roman Souček, Pavel Machan)

Velmi krutý pád až na dno, nebo spíš ještě do bahna pod ním, zažila v pátek Iveta Bartošová (47) v klubu Azzuro v Říčanech u Prahy. Stalo se tak prakticky hned poté, co vystoupila na pódium a spustila tradičně na playback

Iveta Bartošová měla být pro známý klub tahákem, jenže vše se změnilo ještě před začátkem v propadák. Návštěvníci klubu, kteří nevěděli, že ten večer bude na pódiu hopsat Iveta, se znechuceně otáčeli už u dveří s tím, že za tohle platit nebudou.

Nakonec se jich několik desítek do klubu přece jen vydalo, ale Ivetě dali co proto. Klub lákal na to, že Iveta bude zpívat živě, jenže tomu věřil už asi málokdo. Zpěvačka už by snad ani nemusela mít mikrofon, všem bylo stejně jasné, že živě nezpívá. Playback navíc vypadával, takže se z vystoupení brzy stala fraška. A lidé byli k Ivetě opravdu hodně krutí.


„Drž hubu, ty k*ávo, stojíš stejně za ho*no, zpívej a ne na ten hnusnej playback,“ ozývalo se klubem a Bartošová sotva zadržovala slzy. O kus dál stojící Josef Rychtář, který si hraje na zpěvaččina manažera, jen rudnul v obličeji a ruce měl zatnuté v pěst. Tentokrát si ale neměl na kom zlost vybít, jeho rival Zdeněk Macura, se kterým se popral posledně, totiž do sálu nepřišel. Kroužil ale okolo!

DALŠÍ INFORMACE A FOTKY Z NEPOVEDENÉHO KONCERTU BARTOŠOVÉ NAJDETE V NEDĚLNÍM AHA!



Přečtěte si
zadnice
29. 4. 2013 • 10:22

Iveta Bartošová (47) už skončila a není schopná už nikdy vystoupit na úrovni na živo. Je to její konec jako zpěvačky a i jako ženy. Zenit už má skutečně za sebou a to si musí uvědomit.

hejhej
28. 4. 2013 • 16:24

 Nikdy mě zpěv Bartošové neoslovil,ale když jí vidím na fotkách,jak "procítěně" zpívá na kapříka, tečou mi slzy od smíchu. Ona je opravdu jen podprůměrná kapříková zpěvačka do barů nebo vystupovat,když jsou posluchači v alkoholickém opojení po půlnoci. Jinými slovy: je trapná.

inocenta
28. 4. 2013 • 14:52

 Všichni potřebujeme vydělávat a když jí to nezpívá tak žije ze svého jména s pomocí playbacku.Znám špatné lékaře, oívlivnitelné advokáty nekvalitní soudy dopouštějící se proceních vad, instalatéry,kteří děšlají tři dny odpad v kuchyni a stále kape. proč kamenovat Ivetu,že jí to dozpívalo? Gott zpíval též na play back/ nedaávnov TV / a vypadlo to 2x. Asi to nebude náhoda ty poruchy. Lidi jsou tady na sebe dost zlí, jakoby chování řeznického psa. Iveta si ale částečně za všechny ty zlomyslnosti může, protožeje příliš sebestředná a egoistická.

mindasek
28. 4. 2013 • 13:52

Bydlim blizko Chynovskych jeskyn vezmu si Ivetku k sobe budu ji kazdy den tam vozit i vstup ji zaplatim at se tam nauci zpivat mozna ta ozvena bude lepsi jak ten migrofon a take tam moc lidi nechodi kdyz se tam schova nikdo ji neuvidi tak se lide budou mozna i bat a naroste navstevnost pridate na vstupne pro nasi slavici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.