Vondráčková je zamilovaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková je zamilovaná!

ucie Vondráčková alias Karin se vžila do role diváka a náramně se bavila, Rudolf Hrušínský zase odpočítával, kolik času zbývá do premiéry.
ucie Vondráčková alias Karin se vžila do role diváka a náramně se bavila, Rudolf Hrušínský zase odpočítával, kolik času zbývá do premiéry. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Láska, vášeň, vězení, nebezpečný útěk a smrt! To vše čeká hrdiny nového filmu z muzikálového prostředí Kvaska. V hlavní roli krásné muzikálové hvězdy se objeví Lucie Vondráčková (26), která prožije vášnivou lásku s Filipem Tomsou (22) alias Mickym, jemuž napsala režisérka Mirjam Landa roli přímo na tělo.

„Když jsem ho viděla, hned jsem věděla, že bych s ním někdy chtěla natočit film!“ prozradila Landa.

K doslova rodinnému filmu, který byl natočen za neuvěřitelných dvacet dní, složil hudbu Daniel Landa a malou hereckou premiéru si odbyla dokonce i jejich teprve tříletá dcerka Rozárie. Po dlouhé době se na filmovém plátně objevil i nestárnoucí představitel Discopříběhů Rudolf Hrušínský nejmladší, toho nalákala nabídnutá role producenta. „Ten film je pro mě splněný sen!“ sdělil deníku Aha! nadšený Hrušínský.

„Na mé postavě se mi nejvíc líbí, že teprve v polovině filmu přijde divák na to, že není taková, jaká se mu zdála, což je podle mě dost aktuální téma v době, kdy dáme na první dojem,“ prozradila deníku Aha! Lucie Vondráčková, co ji zaujalo na roli Karin. Lucie by si přála, aby mohla v letošním roce dělat pouze to, co ji baví. „Chtěla bych si jít sice pomaloučku, ale stále dál a dopředu,“ plánuje křehká Lucie.

A podle čeho se film jmenuje? Kvaska je vězeňský nápoj, levná náhražka piva, kterou popíjel Micky ve vězení, z něhož unikl, aby se mohl seznámit se svojí velkou láskou Karin. O tom, zda se mu to povedlo, se diváci přesvědčí v kinech od 22. února.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.