Obří ňadra Kostkové jsou náhle pryč! Terezo, co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Obří ňadra Kostkové jsou náhle pryč! Terezo, co se stalo?

Tereza Kostková dvakrát úplně jinak. A to utekly necelé tři týdny.
Tereza Kostková dvakrát úplně jinak. A to utekly necelé tři týdny. (Koláž Ahaonline.cz, TV Prima)

Tereza Kostková (36) je žena mnoha dekoltů! Jak jinak si vysvětlit, že zatímco měla před třemi týdny výstřih tak hluboký, že se v něm utopilo nejedno mužské oko, má teď hrudník o pěkných pár velikostí menší?

Terezu zastihli fotografové, když společně s kolegyněmi vyrazila na nákup kosmetiky. A právě když Tereza pózovala fotografům s kolegyní z Cest domů Mílou Šplechtovou, museli se někteří z přítomných ptát: kam zmizela ta obrovská ňadra, kterými se Kostková pyšnila ještě před pár týdny: Vypadá to, že Tereza zkrátka dokáže se svým dekoltem kouzlit, jak zrovna potřebuje a využívá nejrůznější triky a šaty k tomu, aby vypadala pořádně sexy, nebo naopak. Na procházce za kosmetikou zvolila obyčejnou nepřiléhavou halenku a nejspíš i podprsenku bez vycpávek, takže výsledkem byl v celku chudý hrudník.

Na lovu za kosmetikou se Tereza s kolegyněmi nechali také nalíčit od zkušených vizážistek a vyzkoušely nové rtěnky. Snad proto, aby byly dobře připravené, až je budou chtít partneři prvního máje políbit. Tereza také přiznala, že občas je ráda, když se líčit ani malovat nemusí. „Já občas vyrazím ven nenamalovaná, třeba jen tak na procházku s Tondou, ale pokud jdu do společnosti nebo na pracovní akci, samozřejmě se nalíčím. Co mi nesmí chybět v kabelce? Kvalitní rtěnka, pak klíče a mobil,“ smála se Kostková.



Autor:  ph

Přečtěte si
andorea
26. 4. 2013 • 18:59

 Ta se připomínat nemusí. Poslední dobou mám dojem, že vyleze i ze zásuvky.

winterfreshka
26. 4. 2013 • 17:34

se nám potřebuje nenápadně připomenout.Když to není herectví,ve kterém by měla vynikat,tak aspoň po česku vyšpulit dekolt či rozkrok  

gordon
26. 4. 2013 • 15:20

Když to není Vereška s IQ tykve,je to Kostková.Už se to přehání.Reklamy,moderování,seriály, výstřihy až na pupek,pak se ukáže,že je vše fikaně naaranžované,ve skutečnosti tuctové protekční dámy.Kdo věděl o Kostkové,dokud neuhnala režiséra?

ivoadler
26. 4. 2013 • 13:14

 Proto mají herečky takový poprsí. Ony mají ty kozy vycpaný!

vuhp
26. 4. 2013 • 08:56

 Paní Kostkovou mám moc ráda. A také se mi líbí , že synovi dala jméno české .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.