Drsňačka Agáta Hanychová: Krutě zametla s Gottovými! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsňačka Agáta Hanychová: Krutě zametla s Gottovými!

Agáta Hanychová naštvala Karla a Ivanku Gottovy
Agáta Hanychová naštvala Karla a Ivanku Gottovy (koláž Ahaonline.cz)

Svatbou, kterou Agáta Hanychová (27) a Jakub Prachař (29) spíchli horkou jehlou, šokovali kromě rodiny především Karla Gotta (73) a jeho ženu Ivanu (37).

Milenci je poprosili o to, aby jim šli za svědky. „Byli jsme požádáni a nadšeně jsme s Ivankou souhlasili. O to víc nás překvapilo, když jsme se z novin dozvěděli, že už jsou svoji a nepozvali ani rodiče,“ řekl včera deníku Aha! Gott, který se před třemi týdny shodou náhod potkal na dovolené na Maledivách právě s Agátou a Jakubem. „Přišli ke mně, že se chtějí vzít a jestli bychom jim nesvědčili. Víte, bylo to v takovém rauši opojení té romantiky, tak jsme samozřejmě řekli ano,“ svěřil se zpěvák a Ivana ho doplnila: „Padli jsme si do noty a dokonce i naše děti, byl to báječný týden.“

Hanychová s Prachařem si ale nakonec romantickou svatbu pod palmami a při šumění oceánu nedopřáli. „Nebyla by tam platná a stejně bychom v Česku museli jít na radnici, tak jsme si to rozmysleli a navíc Gottovi odlétali na Srí Lanku a už by jsme to nestihli,“ vysvětlila modelka.

Gott se ale zlobit nemusí. Novomanželé Prachařovi a jejich rodina a nejbližší o velkou svatbu rozhodně nepřijdou. „Chtěla bych ještě jeden církevní obřad, kde půjdu tou dlouho uličkou v kostele,“ má jasno Hanychová, která si tak s Prachařem řekne ještě jednou ano a tentokrát před Bohem. „Karel s Ivankou byli spontánní nápad na dovolené, který nevyšel. Samozřejmě, že na naší svatbě musí být. Ale za svědky už půjdou naši kamarádi z dětství, urazili by se, kdybychom jim nedali přednost,“ přiznala Agáta.

Jak měla vypadat veselka na Maledivách?

Prachař v Karlově košili a Hanychová v Ivaniných teniskách

Stejně jako svatba v Mariánských Lázních, byla i ta plánovaná na dovolené spontánním nápadem. A hned nastalo několik zádrhelů, se kterými jim manželé Gottovi ochotně pomohli. „Neměli co na sebe. Karel slíbil Jakubovi, že mu dá bílou košili, kterou jsem mu pečlivě vyžehlila a Agáta, že musí mít konversky. Ty jsem také měla a vybrali jsme pro Agátu i moje šaty. Mrzí nás, že to nevyšlo, mohl to být velkolepý maledivský zážitek,“ prozradila deníku Aha! Ivana Gottová.



Přečtěte si
anezat
24. 4. 2013 • 08:07

Žilková se kdysi ve 13. komnatě chlubila, jaká jsou křesťansky zaměřená rodina. A to, jak si křesťanství cení prostitutek obrácených na křesťanskou víru, známe z Bible, takže divadlu zvanému svatba v kostele, se nelze divit. Kordula prý byla nešťastná, že na svatbě nemohla být, chudák malá... Dopřejme jí tu radost aspoň v kostele. A Gottovi jsou naivní, že věří ženské, která místo jídla konzumuje cigarety a alkohol.

mrum
23. 4. 2013 • 19:20

 říká ano? Redaktore, než začneš plácat nesmysly, tak si zjisti, jak svatební obřad dle církevního práva vypadá.

mirekk
23. 4. 2013 • 18:11

Mám dojem, že podmínkou přijetí do redakce Plesku nebo Haha a podobných žump je IQ méně než 50, nedokončená základka, výhodou zvláštní škola... Takový pohovor tam tutově probíhá, a čím větší debil, tím větší má šanci.

mirekk
23. 4. 2013 • 18:09

Jj, všiml jsem si, také jsem to tady už tisíckrát psal - nebylo to nic platné, jsou to prostě promitivové, negramoti, u těch je cokoli řešit marné! Ani jim nic neříká shoda přísudku s podmětem, děs a hrůza, a jejich novotvar VNAD, to je totální debilárna.:: Často sem datlují perly typu: všichni přišlY, nebo - celebrity viděli... Nezmění se, ani neumějí udělat slušnou fotomontáž, když už - ty jejich paskvily dělá taky debil. tak příšerně zmršené fotomontáže může fakt udělat jen kretén! Jak říkává moje teta - Z HOVNA BIČ NEUPLETEŠ.

malavelka
23. 4. 2013 • 16:03

Ale Karel vypadá jakoby se po. To je jedna hrůza vedle druhé.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.