Bartošovou vyděsil vzkaz od milence: Do takových ku*ev už ho strkat nebudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bartošovou vyděsil vzkaz od milence: Do takových ku*ev už ho strkat nebudu!

Iveta Bartošová je v šoku!
Iveta Bartošová je v šoku! (Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

To je obrat! Až dosud ctitel zpěvačky Ivety Bartošové (47) Zdeněk Macura (38) tvrdil, že ji bezmezně miluje. Připravil si pro ni ale podivný důkaz lásky. Napsal jí mail plný sprostých slov a urážek!

Macura se dosud prezentoval jako muž, který brání Ivetu Bartošovou a snaží se ji chránit před jejím milencem Josefem Rychtářem (54). Pro toho nemá jiné pojmenování než násilník. Dokonce neváhal odjet na koncert Bartošové do Zaječí, kde se s Rychtářem kvůli zpěvačce porval. Teď ale udělal nepochopitelný krok. Ivetě napsal drsnou zprávu! „Nezlob se, ale asi si jen obyčejná vy**caná, vychytralá ku**a. Pro mě to je lekce, že už ho do takových ku** strkat nikdy nebudu,“ napsal Macura Bartošové.

Pak přidal i další obvinění. „Souložit si pořád chtěla a já myslel, že mě ctíš jako člověka,“ vyjádřil se Macura a pak po zpěvačce chtěl, aby mu poslala účet za sex. „Pošli ceník, kolik Ti mám zaplatit za to souložení. Nebudu riskovat, že na mě pošleš exekutora,“ napsal kromě jiného. Deníku Aha! se podařilo vulgární mail získat. Macura nejdřív tvrdil, že ho nepsal. „Nic takového jsem Ivetě neposlal,“ řekl Zdeněk, jenže pak si vzpomněl. „Je to vytržené z kontextu, nepište to, určitě vám to poslal Rychtář,“ vztekal se Macura a pak úplně zkrotl. „Paní Bartošové si vážím, ctím ji a nikdy bych jí neublížil. Jen jsem chtěl zjistit, jak se bude chovat,“ obrátil Macura.

1741205:gallery:true:true



Přečtěte si
catherin4
27. 4. 2013 • 17:03

vsechny 4 = stary richtar, mlady richtar, bliveta a macura

alla
22. 4. 2013 • 07:29

Díky Macurovi budou u Bartošové zase řízečky. Blesku se podařilo získat za peníze email od Macury. Macuro piš častěji!! Iveta potřebuje jíst pravidelně, aby nám nezhubla.

mirka1313
21. 4. 2013 • 19:30

Chudinka bulvárem "pronásledovaná" Iveta! Ten bulvár je zase jednou tak jasnovidný že všechno ví, dokonce i to, co se nejenom v posteli, ale dokonce i v mobilu Ivety šustne! Když nevidí své jméno jeden den v bulváru, tak si něco holt vymyslí aby bylo vzrůšo a aby se to mohlo zveřejnit. Banda cvoků a ten Macura jí asi v tom pomáhá nebo co.

malavelka
21. 4. 2013 • 13:37

 má podobné IQ jako Iveta, a proto jsou tak dobře manipulovatelní a čekají na zázrak z hůry.

lukolina
21. 4. 2013 • 11:33

vyděšená z toho z čeho se nemá vyděsit, ale už by se konečně měla vyděsit z toho k čemu se do dnešního dne dopracovala......zkrachovalá zpěvačka, neschopná matka,alkoholička, černá ovce rodiny atd. 

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.