Aleš Háma: Hledal štěstí v USA, ale vrátil se jako spráskaný pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aleš Háma: Hledal štěstí v USA, ale vrátil se jako spráskaný pes!

Aleš Háma
Aleš Háma (archiv)

Když se Čechům po sametové revoluci otevřely dveře do světa, Aleš Háma vyrazil za štěstím do USA. Brzy se však vrátil domů s nepořízenou.

Ve Spojených státech se Aleš Háma živil se jak jen se dalo. Aby si vydělal na živobytí, zahradničil, hlídal děti a působil dokonce i jako školník. Americký sen se ovšem nekonal a po dvou letech se vrátil do Prahy, kde jej čekaly těžké časy.

„Neměl jsem žádnou práci, všichni na mě zapomněli a já daboval v seriálu Kojak hasiče a záchranáře,“ vzpomíná Aleš Háma. Po půl roce živoření dostal nabídku jako moderátor v rádiu a nastartoval úspěšnou kariéru.


„Máme hory, řeky, máme čtyři roční období, máme památky, které nám závidí celý svět, a máme úžasnou polohu ve středu Evropy. To přece není málo na tak malou zemi,“ říká vlastenec Aleš Háma.

Jak se vyznamená v soutěži Máme rádi Česko moderátor, který šel na konzervatoř kvůli tomu, že se tam nedělaly přijímačky z matematiky ani češtiny? V týmu Jakuba Prachaře jej podpoří Gabriela Gunčíková a Naďa Konvalinková. Jejich souboj s Terezou Kerndlovou, Lukášem Pavláskem a Milanem Štaindlerem uvidíte v neděli na Primě.

Podívejte se na ukázku ze třetího dílu soutěže Máme rádi Česko!

Aleš Háma




Přečtěte si
pavucinka
25. 5. 2013 • 16:18

Nevím jestli je blh ale pamatuju ho na F1, kde mne určitě jako moderátor zaujal jak hlasem tak vtipem. Podívejte, kdo tu všechno může moderovat, ty rychlokvašky typu Gottová. Dříve měli protekce komunsiti a jejich děti, nyní jsou to zbohatlíci, kteří se dobře a rychle překabátili, korouhvičky\ a jejich potomci.Závist ponechme stanou, ale kde je přínos těchto lidí pro společnsot? Vytvořili snad pracovní místa? Nikoli. Zapomněli jaksi nbavracet společnsoti to, co levně dostali a všechny ty výhody po revoluci,které jim ODS poskytla. Dodnes jim jde zákon na ruku a je tu díky nim zase jakási Doba temna.

tondapraha
4. 5. 2013 • 21:47

Takový blb!Nedivím se,že se v americe,nechtl.Divím se,že tam vubec,lezl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.