Naďa Konvalinková: Trápí mě lidská závist! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Naďa Konvalinková: Trápí mě lidská závist!

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Aha! – Daniel Černovský)

Herečka Naďa Konvalinkvá se považuje za hrdou Češku a na svou zemi nedá dopustit. Občas ji ovšem trápí, jak zle se k sobě lidé chovají.

Špatné mezilidské vztahy se nevyhnuly ani Nadi Konvalinkové. Jako celebrita se občas setkala s názory, které ji přivedly k slzám. „Jakmile trošku někdo vystrčí hlavičku, snažíme se ho zašlapat zpátky do řady, místo abychom si takového člověka hýčkali. Ale říkám si, kdybychom byli dokonalí, nebylo by kam vyvíjet se a proč se zlepšovat,“ řekla Naďa, která otestuje své vědomosti v pořadu Máme rádi Česko.


Konvalinková bude bojovat v týmu Jakuba Prachaře společně s Gabrielou Gunčíkovou a Alešem Hámou. Fanánek proti nim postaví Terezu Kerndlovou, Lukáše Pavláska a Milana Štaindlera.

Naďa sice přijala nabídku na účinkování ve vědomostní soutěži s nadšením, ale záhy se u ní projevily pochybnosti.  „Jen jsem položila telefon, začali ve mně hlodat červíci: Co když se provalí, že nevím vůbec nic? Hodně věcí mi uniká v nánosu textů, které se denně musím učit. A třeba data a historie naší země už jsou uložené opravdu hodně vzadu,“ smála se herečka, která vystoupí v neděli večer na Primě.

Podívejte se na ukázku z třetího dílu soutěže Máme rádi Česko!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
avion
7. 5. 2013 • 11:22

Běž si postěžovat té bábě Fialové, ta ti poradí.

welcomet
21. 4. 2013 • 12:48

 Pokud si dobře pamatuji, tak tato dáma dříve hrála princezny a teď je vykrmená jako prasátko. Chudákovi vyhublýmu Kaiserovi všechno sežrala.

mnpv
20. 4. 2013 • 15:07

- jak to víš jaký je člověk? To poznáš z ksichtu podle fotky? Dle toho, že za manžela měla léta notorika a nejlepší kamarádka je ta praštěná Fialová, nemůže být Naděnka úplně vpořádku. Něco je tam špatně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.