Sommerová má na krku vážné obvinění: Paktovala se s estébáky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sommerová má na krku vážné obvinění: Paktovala se s estébáky?!

Olga Sommerová má problém
Olga Sommerová má problém (Pavel Machan, Roman Souček)

Zřejmě si zadělala na pořádný problém. Známá režisérka a dokumentaristka Olga Sommerová (63) se podle herce Čestmíra Řandy (53) dopustila napadení! Údajně zasahovala do jeho soukromí. A nejen to! Řanda ji viní i z toho z toho, že se kamarádí s estébáky!

Sommerová je uznávanou dokumentaristkou a za svou práci posbírala přes 30 cen na domácích i zahraničních filmových festivalech. Nyní se však měla podle tvrzení Řandy ukázat i v jiném světle. „Jel jsem za svou přítelkyní Terezou a naším synem Kristiánem na chatu k jejím rodičům a tam mě můj estébácký tchán Jan Kvasnica napadl. A protože je zbabělec, tak si hned přizval posilu, režisérku Sommerovou, která tam má chatu taky,“ řekl Aha! Řanda a dodal: „Začali mě na veřejné cestě, kam už jen kvůli tomu museli ujít 200 až 300 metrů, prudit a slovně mě napadat.“ Řanda tedy podal na režisérku i svého tchána oznámení na komisi pro projednávání přestupků Městského úřadu ve Voticích. Celý případ se momentálně prošetřuje.

Řanda Sommerovou dokonce obvinil z toho, že se kamarádí s udavači. „Je zajímavé, že jsem ji potkal v životě jen třikrát, a vždy u toho byl její nějaký »dobrý« estébák. Těm svítí na cestu, s těmi pije na zahrádkách kafe, “ řekl Aha! herec. Pro režisérku nemá jediného dobrého slova. „Přitom si Sommerová si hraje na morální celebritu, žvaní do všeho a denně podepisuje nějakou petici,“ tvrdí Řanda.

Olga Sommerová se k celé věci nevyjádřila. Nebrala totiž telefon.

Estébák v rodině!

Herec Čestmír Řanda nemá se svým tchánem Janem Kvasnicou nijak dobré vztahy. Dozvěděl se totiž, že nevlastní otec jeho přítelkyně Terezy a děda malého Kristiána, je bývalý důstojník StB. Dokonce prý donášel na Václava Havla a Waldemara Matušku. O celé kauze Aha! psalo 21. března.



Přečtěte si
lillyli
18. 4. 2013 • 12:02

 tvrdil někdo jiný, tak bych se nad tím alespoň zamyslela. Ale tento nepovedený paskvil slavného otce ,myslím, není pro paní Sommerovou žádnou hrozbou. Je to stejně směšné, jako když MM poučuje M. Kubišovou o tom, co je to morálka. Jinak p. Sommerová by to s tím feminismem neměla až tak přehánět. V lecčem má pravdu, ale extrémy nemám ráda.

jari2
18. 4. 2013 • 08:24

 ale mám dojem jak je v Česku zvykem - začala být někomu nepohodlná a tak se najdou věci jako STB, nebo fin.podvody,prostě pořádná bomba, která nejen tuto úspěšnou osůbku zničí.

ivoadler
17. 4. 2013 • 19:38

 která si dělá patent na rozum, je od pohledu odporná. Už jenom to, jak se všude cpe, budí podezření. Je to nafrněná umělkyně, která se tváří, jako by sežrala Šalamounovo howno.

majojo
17. 4. 2013 • 16:01

 dělá akorát ostudu jménu svého fotra - tedy tomu hereckému jménu, o morálních kvalitách nemluvím. Nikdy nic v životě ndokázal, nikdy nic nezahrál... tak co se se.re do celebrit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.