Plastický chirurg o tváři Dagmar Havlové: Tohle není dílo přírody... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Plastický chirurg o tváři Dagmar Havlové: Tohle není dílo přírody...

Dagmar Havlová nestárne...
Dagmar Havlová nestárne... (Aha! - Petr Novotný)

Každá žena při pohledu na bývalou první dámu Dagmar Havlovou (60) musí blednout závistí. Dokonce i ty mladší nevěřícně kroutí hlavou. Deník Aha! včera spekulova o tom, jaké je tajemství krásné pokožky jako z reklamy národem milované herečky. Dnes vám ho prozradíme… Plastický chirurg Libor Kmen totiž podle svých dosavadních zkušeností připouští, že takhle by mohl vypadat obličej po plastice.

O slově »plastika« se Havlová nikdy nebaví. Možná se za ni stydí, možná opravdu žádnou nepodstoupila. Ale názor odborníka je přece jen berná mince.
„Paní Dagmar vypadá na svůj věk skvěle. Nemyslím si, že by něco nyní potřebovala,“
míní doktor z kliniky plastické chirurgie Esthé Libor Kment. Po krátkém zamyšlení se ale přiklání k několika možným zákrokům.

„Určitě myslím, že mohla mít aplikace Botulotoxinu do vrásek obličeje a výplně vrásek některým výplňovým materiálem,“ přemýšlí lékař při pohledu na jednu z posledních fotografií Havlové. „Klidně by mohla být i po operaci obličeje – faceliftingu. Obličej má vyhlazený, takže proč by ne. Případně po vytažení čela a obočí, což je endoskopický browlift. Pravděpodobně by mohla být po operaci očních víček i výplni rtů…“ dodal.

Nakonec připouští i možnost štědré přírody, ale méně invazivními zákroky si je jistý. A co už dříve k případné plastice řekla Dáša? „Uznám-li za vhodné, že se budu cítit lépe, třeba si ji udělat nechám. Zatím nemám žádné plastické operace. Nekouřím a používám přírodní krémy. Nikdy bych nešla spát důkladně neodlíčená. Snažím se jíst zdravě,“ zdůraznila bývalá první dáma.

Anketa

Podstoupila Dagmar Havlová plastiku?
Celkem 3009 hlasujících



Přečtěte si
zamlzena
3. 6. 2014 • 12:40

Oprava: o 25 let mladší

zamlzena
3. 6. 2014 • 12:40

Lékař si mně spletl se jmenovkyní o 256 let mladší a protože šlo o oepraci, byl to průšvih. Někdy to nenjenom osobní dojem ale jsou lidi, kteří vypadí mnohem mladší.

zamlzena
3. 6. 2014 • 12:37

Ke Středovi chodila již před třiceti leta na nějaké ty liftingy, ap. Já ale také vypadám dost dobře, je mně ještě trochu více než DH a nepodstoupila jsem žádný zásah. Bylo by dobré, kdyby jste nechali chirurga vyjadřovat se k ženám,které vypadají na svůj věk velmi dobře, a měly i neměly plastické operace. Poznal by to opravdu vždy?

barija
28. 8. 2013 • 16:01

Paní Dagmar vypadá skvěle. Vypadá líp nez Taťana Kuchařová. Je elegantní, vždy perfektně nalíčená a upravená. Je to vše dílo přírody, žádná plastická operace by ji nepomohla. Proč by ji podstupovala. Má ráda lidi, zvířata, divadlo. Některé ženy opravdu mají velké štěstí. Ona je jednou z nich. Jo a nejsem Dagmar Havlová.

lillyli
7. 5. 2013 • 17:21

Připomínáte mi jednu známou, která o sobě na potkání tvrdí, že vypadá skvěle. Dokonce občas říká, že vypadá jako vlastní dcera...o 30 let mladší. Vypadá přesně na svůj věk, někdy o trochu líp, někdy hůř. Ale pokud se jí chce někdo vlichotit nebo jí udělat radost, stačí říct, že vypadá výborně. Ona tím žije, protože jinak je její soukromý život jedna zoufalost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.