Ewa Farna (19) s chutí ukazuje prsíčka i stehýnka! Stylista kroutí hlavou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ewa Farna (19) s chutí ukazuje prsíčka i stehýnka! Stylista kroutí hlavou...

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Ewa Farna (19) se nebojí jít s kůží na trh! Daleko víc než výkony finalistů právě probíhající soutěže SuperStar se totiž po každém přenosu řeší, kolik ze svého dekoltu tentokrát porotkyně odhalila a jak vysoký rozparek zvolila. Který model Ewy Farne zaujal vás?

Rudá záře nad SuperStar

Jedním z nejvýraznějších modelů jsou rudé šaty, které Ewa zvolila na zatím poslední finálový večer. Nepřehlédnutelnou se stala nejen díky barvě, ale i vysokému rozparku a bujnému výstřihu. Spolu s krajkovými prostřihy ale model působí poněkud lacině. Méně je někdy více, Ewo!

Ewa’s Secret

Dekolt, po němž už SuperStar nikdy nebyla jako dřív. Jestli do té doby někoho zajímaly výkony finalistů, od tohoto večerního přenosu se veškerá pozornost stočila k Ewině výstřihu a diskuzím, jaký model zvolí porotkyně příště. A tajemství Ewina bujného dekoltu? Podprsenky Victoria’s Secret!


Stará mladá

Ewa se občas mezi porotci Ondřejem Soukupem (61) a Palem Haberou (51) snaží působit starší, moc se jí to ale nedaří. Tentokrát si vzala na pomoc usedlé šaty tmavě modré barvy se stříbrnou aplikací, které pro změnu odhalily zpěvaččina záda. Asi aby si užili i fanoušci v hale, kteří se jinak během přenosu nemohou kochat jejím dekoltem.

S kůží na trh

Tento model patří mezi Ewiny střízlivější, ačkoliv dekolt opět hodně odhaluje. Farna zvolila krátké šaty, aby dala vyniknout svým nohám, současně ale bohužel odhalila i celulitidu. “Lepší je mít celulitidu, než být hubené ramínko na šaty,” vyjádřila se později Farna.

Dušan Chrástek (32), stylista:

“Myslím si, že na modely, které nosí, má Ewa ještě deset let čas. Je to mladá holka, která by měla nosit módu dvacetiletých, barevné džíny, trochu sexy top, klidně podpatky… Podle mě se snaží stylizovat do svých třicetiletých kolegyň a to je škoda. Na svůj věk se odhaluje až moc a působí ordinérně.”



Autor:  mp

Přečtěte si
franckajagrova
16. 4. 2013 • 15:47

 ..bude mít minimálně o 10 kilo víc !

alexa-lexa
16. 4. 2013 • 14:00

Souhlasím,taky Farnou opravdu nemusím,ale když někde čtu "názory" těch co si říkají "stylisté",tak se nestačím divit!!Tenhle přiteplenej ignorant má tak co mluvit do toho,jak má vypadat ženská!!! A stejně je to ,tak jak píšeš,i stou kreatůrou nad hrobem Franckou!!!Která je jak špatně namalovanej plakát!! ..Hlavně vy dva "odborníci" na módu nezapomeňte vykřikovat jak moc je sexy Bučková!!! Z který je všem tak akorát na bltí!! PÁMBÍČKÁŘKA JEDNA PROLHANÁ!!!

bonyaklid
16. 4. 2013 • 12:34

"Stylista" kroutí hlavou nad ženskou, normální člověk by nejradši zakroutil krkem té nechutné bukvici s vytrhaným obočím. Kde ty zrůdy berete? V Blesku straší mrtvá nevěsta Francka a tady tenhle bukanýrský Frankensteinek. Ten tak může hodnotit to, jak má vypadat skutečná žena. Farnu jako takovou nemusím, ale na pohled pěkná je, ten, kdo říká, že ne, se jenom zesměšní jako zamindrákovaný blb.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.