Ilja Racek bojuje s rakovinou prostaty! Už nemůže ani hrát... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ilja Racek bojuje s rakovinou prostaty! Už nemůže ani hrát...

Racek už několik let bojuje s rakovinou prostaty.
Racek už několik let bojuje s rakovinou prostaty. (Pavel Machan / Paparazzi)

Zdravotní stav nemocného herce Ilji Racka (82), který už několik let bojuje s rakovinou prostaty, se zhoršuje! Svědčí o tom jeho odstoupení ze zkoušek nového představení Hašler v Divadle na Vinohradech, v němž měl hrát.

„Pan Ilja Racek se necítil příliš dobře zdravotně, a tak ze zkoušení Hašlera sám po úvaze odstoupil. Je nám to všem moc líto. Kdykoliv bude mít chuť a bude se cítit lépe, bude vítán. Bude záležet jen na jeho zdravotním stavu,“ napsalo divadlo na svých internetových stránkách.

Racek v minulých měsících ještě zvládl natočit nové díly seriálu Sanitka, v němž hraje otce primářky Jany Foldynové. Tu ztvárňuje Dagmar Havlová (60). Racek v jednom z dílů zemře v jejím náručí…


 



Autor:  lbp

Přečtěte si
eremita
16. 4. 2013 • 23:40

I když nemoc není žádná sranda, vážnými zdravotními neduhy trpí daleko mladší lidé, a bohužel, umírají. Život není žádná sranda, ale hlavně, dokud je....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.