Vyděšená Tereza Kostková: Hrozí jí potrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vyděšená Tereza Kostková: Hrozí jí potrat!

Tereza Kostková a Petr Kracík
Tereza Kostková a Petr Kracík (TV Prima)

Herečka Tereza Kostková (36) je už sice šťastnou maminkou, ale vyhlídky na dalšího potomka jsou dost nešťastné. Její těhotenství má totiž dramatické vyústění.

Trápení ovšem na Terezu čekalo pouze před kamerou při natáčení seriálu Cesty domů, kde hraje Báru Vítkovou. Ta se chystá porodit dvojčata, ale lékaři jí sdělili nepříjemnou zprávu.


„Chtějí nám vzít to jedno miminko. Jsou nějak srostlý a jedno bere krev tomu druhýmu., takže ho chtěj odstřihnout, to větší,“ řekla Bára v podání Kostkové v pondělním dílu Cest domů Miroslavu Etzlerovi. Jak se společně rozhodnou? Příliš času na rozmyšlenou nemají, protože zdravotní komplikace mohou ohrozit život maminky.
Pro Terezu Kostkovou bylo natáčení velmi nepříjemnou zkušeností, protože sama před časem přiznala, že by se dalšímu dítěti nebránila. Scénáristé si pro ni ovšem připravili scénu, kterou by rozhodně na vlastní kůži prožít nechtěla.



Přečtěte si
perla99
16. 4. 2013 • 09:12

 je seriál Cesty domů. Včera jsem zhlédla kus dílu, samý amatér, děs a běs. Jediný, kdo je skutečný herec, je pan Švehlík.

Shelby16
15. 4. 2013 • 18:01

 Kostková kritizovala Vietnamské prodejce, že by je nejradši vykázala pryč s jejími krámky, které se Češi oblíbili jako vítaný zdroj levného oblečení pro chudší, kteří si nemůžou dovolit kupovat drahé značkové oblečení v luxusních obchodech. Kdyby Kostková zakázala prodej levného oblečení v Česku - tak na protest proti této diskriminaci bychom nejspíš museli chodit nahatí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.