Jana Brejchová promluvila o potratu: Byl to trest za můj vzdor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Brejchová promluvila o potratu: Byl to trest za můj vzdor!

Jana Brejchová zazářila v muzikálu Noc na Karlštejně
Jana Brejchová zazářila v muzikálu Noc na Karlštejně (koláž Ahaonline.cz)

Herečka Jana Brejchová (73) žije už několik let v ústraní a na herectví jí zůstaly jen vzpomínky. Její zdravotní stav však není tak vážný, jak se mnozí obávali.

Filmová legenda ukončila kariéru jako dáma a v pokročilém věku se před kameru nechystá, přestože jí to zdraví umožňuje. „S tím jsem definitivně skončila. Víte, herec by měl umět odejít včas. A já to, myslím, zvládla. Nejhorší je ten čas neodhadnout a potom je ten pohled na stárnoucí herečky, takřka trosky, velmi smutný,“ řekla Jana Brejchová Blesku.


Domácí život je podle ní tím nejlepším způsobem jak prožít stáří. Vyhýbá se stresu a se svými blízkými se stýká výhradně ve svém bytě, kam za ní docházejí. Jen občas ji přepadnou vzpomínky na stovky rolí i manželství s režisérem Milošem Formanem. S ním je stále v kontaktu, přestože s ním prožila bouřlivou životní etapu.
Když ji Forman podvedl s mladou baletkou, Brejchová reagovala rozvodem a po krátkém rozvodu si vzala německého herce a režiséra Uliho Theina. Jejich dítě ale porodila mrtvé v pokročilém stádiu těhotenství. „Beru to tak, že to byl trest za truc,“ přiznala otevřeně hvězda muzikálu Noc na Karlštejně.



Autor:  cam

Přečtěte si
mandat
16. 4. 2013 • 11:32

 Je to rozmazlena zenska.

lillyli
16. 4. 2013 • 06:38

 ono to nebylo úplně tak, že by ona sama včas odešla, ale nebyly pro ni žádné role. Tak to aspoň sama přiznala před lety v rozhovoru. Vzpomínám si, že jezdila na zájezdy po republice...protože, jak sama říkala: Peníze na ulici neleží, ty už jsou dávno vysbírané.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.