Dáša Havlová už léta nemluví se sestrou Evou! Teď o tom promluvila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dáša Havlová už léta nemluví se sestrou Evou! Teď o tom promluvila...

Dagmar Halová se svou sestrou téměř nekomunikuje.
Dagmar Halová se svou sestrou téměř nekomunikuje. (Koláž Ahaonline.cz)

Jako by hrála vlastní rodinnou situaci. Dagmar Havlová (60) a Veronika Freimanová (57) představily ve včerejším příběhu Byl lásky čas rozhádané sestry. Dagmar se přitom se svou vlastní sestrou Evou (65) taky nevídá. A trvá to už několik let!

Kde se stala chyba? Obě sestry Veškrnové se upsaly umění. Dokonce se původně doma čekalo, že slavnější bude Eva. Jenže osud krutě zasáhl. Eva od mala marodila, prodělala snad všechny dětské nemoci, měla zánět srdečního svalu a co nejhůř – lékaři jí omylem odejmuli zdravou ledvinu a nemocnou jí v těle nechali. Poznamenali tak celý její další život. Eva zůstala v brněnských Židenicích a Dáša zatím v Praze stoupala stále výš. Dokonce se stala první dámou. Eva mezitím několikrát prodělala klinickou smrt. Běžné sesterské vztahy skončily na bodu mrazu.


„Komunikujeme spolu, ale jen o důležitých věcech,“ řekla deníku Aha! Eva při poslední návštěvě. „Mluvíme jen o věcech, které můžeme ovlivnit,“ dodala.

V praxi to znamená, že se sestry Dagmar a Eva vídají maximálně jednou do roka. Sice mezi nimi není spor o chlapa, jako je tomu v Nevinných lžích, ale v důsledku to vyjde nastejno. Navíc, když má poslední roky Dáša maminku Markétu (88) doma v pražské vile, zmizel i ten poslední důvod jezdit pravidelně do Brna.



Přečtěte si
avina
17. 4. 2013 • 10:36

 Ve filmu byla nejlepší Janžurová,Freimanová.Dáša působilA AFEKTOVANĚ....

majojo
16. 4. 2013 • 18:49

 protože ji a toho jejího guru nepřizvali k léčení Venouška. Na to měla Dášena jiný felčary, třeba ty, co mu cpali na jipce do postele magnetizované šutry.

va45
16. 4. 2013 • 16:31

 Přesně jste je tady vystihl.Na stará kolena se z Evi stala léčitelka.Dělal jsem s 29 klukem,kterému našli nádor na ledvině a vytahala z něho pěkných pár prachů.Servírovala mu čajíčky,kterÉ zřejmě nakoupila v lékárně za pár korun .Kluk nakonec stejně skončil v nemocnici.Taky se z ni stala ochránářka psů a když její pes dostal cukrovku tak byla naštvaná na známou,které měla za přítele lékaře aby ji sehnal pro psa inzulin.Ovšem zadarmo.Jenže blbka zapoměla,že tenkrát nebyl dostatek inzulinu pro lidi.Takže na známou se naštvala.ASPOŇ UŽ OD NI MĚLA KONEČNĚ POKOJ.

svatadala
16. 4. 2013 • 12:06

 koho ta botoxová, stará raš-ple zajímá. Zajímala snad jen chcrchlu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.